Otomobil

Şehir sürüşü istiyorsan kaçırma! Nissan Micra fiyatı belli oldu! İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Şehir sürüşü isteyenlerin kaçırmayacağı araç Nissan Micra fiyatı belli oldu! İşte aracın özellikleri ve 12 Şubat 2023 fiyat listesi… Çok yönlü, kişisel dokunuşlar bu araçta

Şehirden daha fazla keyif almanızı sağlayan şehir otomobili Nissan Micra hacim, konfor ve stille geliyor. Çok yönlü, kişisel dokunuşlar bu araçta. Kompakt dış tasarım, geniş iç hacim. Birinci sınıf yumuşak dokunuşlu malzemelerin yanı sıra etkileyici tasarımla üretilmiş ergonomik koltuklar sayesinde birinci sınıf sürüş deneyimi sunan bu araç dikkat çekiyor.

ARACINIZI KENDİNİZ KİŞİSELLEŞTİRİN

Kendi otomobilini oluştur Micra'nızı kişiselleştirin: Kişiselleştirilmiş jantlar, ayna kapakları, çok çeşitli renk tonları, çıkartmalar ve daha birçok özellik içeren dış ve iç paketleriyle işe koyulun Micra'nızı yaşam tarzınıza uygun, kendinize özgü kılabilirsiniz.

Nissan Qashqai avantajlı Şubat 2023 fiyatlarını duyurdu! İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

NİSSAN MİCRA İLE COŞKULU, KENDİNDEN EMİN VE BAĞLANTIDA HİSSEDİN

 İhtiyacınız olduğunda daima yanınızda olan teknoloji akıllı, güvenli ve eğlenceli sürüşün keyfini çıkartın. Nissan Intelligent Mobility ile kontrol sizde. Micra sürüş destek paketleriyle size ve yolcularınıza güvenli ve enerjik yolculukların keyfini verir.

Şehir sürüşü isteyenlerin kaçırmayacağı araç Nissan Micra fiyatı belli oldu! İşte aracın özellikleri ve 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

BİRİNCİ SINIF KONFOR NİSSAN MİCRA İLE GELİYOR

Kompakt dış tasarım, geniş iç hacim. Birinci sınıf yumuşak dokunuşlu malzemeler ve etkileyici tasarımla üretilmiş ergonomik koltuklar sayesinde birinci sınıf sürüş deneyimi sunuyor. Senin dünyan, senin şehrin, senin arkadaşların. Micra'nın gelişmiş Nissan Intelligent Mobility özellikleri sayesinde her zaman bağlantı kalırsınız. Micra'nın 7 inç dokunmatik ekranlı görüntüleme sistemi ile piyasaya sürülen Apple Carplay® *, iPhone'unuzu kullanmanın daha akıllı ve güvenli bir yolu olarak görülür.

 

Rotanızı haritada görmek, arama yapmak, mesaj göndermek ve almak, gözlerinizi yoldan ayırmadan en sevdiğiniz müzik ve uygulamalara rahatlıkla erişmenin keyfini alırsınız.

Ayrıntılar: www.nissan.com.tr

Editör Notu: Bu haber 12 Şubat 2023 tarihinde saat 01.48'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.06 Türk Lirası, euro 20.35 Türk Lirası, altının gramı ise 1151 Türk Lirası değerinde.

Nissan Qashqai avantajlı Şubat 2023 fiyatlarını duyurdu! İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni Nissan X-Trail satış fiyatı belli oldu! 240.000 TL kredi imkanı ile sahip olun! 11 şubat 2023 fiyat listesi…

Nissan’dan Juke’ye 22.500 TL takas desteği ile sahip olun! İşte Nissan Juke 10 Şubat 2023 fiyat listesi…