Kent Haberleri

Şehit yakınları ve gaziler dikkat! Hesaplara tam 4 bin TL yattı! Hemen siz de kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları ve gazilere yapılan ödemeleri açıkladı. Şehit yakınları ve gaziler dikkat! Hesaplara tam 4 bin TL yattı! Hemen siz de kontrol edin!  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu kapsamda Şubat ayında yatırılan destek ödemelerinin tutarını resmen açıkladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı tarafından 15 Temmuz darbe girişimi ve Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanların yakınları ile gazilerin hesaplarına peş peşe destek ödemeleri yatırılıyor. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu kapsamda Şubat ayında yatırılan destek ödemelerinin tutarını resmen açıkladı.

Bakanlık tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, şehit yakınları ile gazilere maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla 13 Temmuz 2019 tarihinde kurulan ve mütevelli heyeti başkanlığını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın sürdürdüğü Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı’nın hak sahiplerine Şubat ayı ödemelerini gerçekleştirdiği belirtildi. 

Şehit yakınları ve gaziler dikkat! Hesaplara tam 4 bin TL yattı! Hemen siz de kontrol edin!

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bakanlık tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, şehit yakınları ile gazilere maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla 13 Temmuz 2019 tarihinde kurulan ve mütevelli heyeti başkanlığını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın sürdürdüğü Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'nca Şubat 2023'e ilişkin ödemelerin hesaplara peş peşe yapıldığı açıklandı. 

Açıklamada, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı’nın 3 bin 79 hak sahibine kişi başı aylık 4 bin Türk Lirası tutarında ödeme yaptığına da dikkat çekildi. 

384 BİN TÜRK LİRASI ÖDEME YAPILDI

Konuyla ilgili Bakanlığın açıklamasında "Vakıf tarafından bu ay 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine toplam 11 milyon 940 bin TL, Beşiktaştaki terör saldırısında şehit olanların yakınları ve gazilerine toplam 384 bin TL ödeme yapıldı" ifadeleri kullanıldı. 

Şehit yakınları ve gaziler dikkat! Hesaplara tam 4 bin TL yattı! Hemen siz de kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, şehit yakınları ve gazilere yapılan ödemelere ilişkin gerçekleştirilen açıklamada "Böylece Şubat 2023’te hak sahiplerine toplam 12 milyon 324 bin Türk Lirası ödendi" ifadelerine yer verildi. 

Vakfın kurulduğu günden bu yana tüm hak sahipleri için toplamda 231 milyon 530 bin Türk Lirası ödeme yaptığına da dikkat çekildi.

Ocakta cebimizi en çok bunlar yaktı! İşte geçen ay fiyatı en fazla artan o ürünler!

Şubat ayı kira artış oranı belli oldu mu? Şubat ayı kira artış oranı ne kadar?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı tam bu kadar! Rakamlar peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile Bakanlığından son dakika Şubat 2023 müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe tam 4 bin 336 TL yatırıldı! Sakın kaçırmayın