29 / 04 / 2024

Şehitkamil Ülkerli'deki tüm arazi yolları açıldı!

Şehitkamil Ülkerli'deki tüm arazi yolları açıldı!

Şehitkamil Belediyesi, çiftçinin işini kolaylaştırmak hedefiyle başlattığı arazi yolları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tüm arazi yolları açılan Ülkerli Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşkın, çalışmalar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.




Şehitkamil Belediyesi, mahalle olan köylerde yatırımlarını arttırarak devam ediyor. Kırsal alana yaptığı sosyal tesis, taziye evi, park, asfalt, kilit taşı, cami temizliği gibi hizmetlerin yanı sıra çiftçinin kullanırken zorluk yaşadığı arazi yollarında da çalışma yapan Şehitkamil Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi, Ülkerli Mahallesi’nde yürüttüğü arazi yolları açma çalışmalarını tamamladı. Ülkerli Mahallesi’nin tüm arazi yolları açılarak halkın hizmetine sunuldu. Açılan arazi yolları mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı.


 


VATANDAŞIMIZ SIKINTIDAN KURTULDU


Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Ülkerli Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşkın, tüm arazi yollarının açıldığını söyledi. Açılan arazi yollarının özellikle çiftçinin işine yaradığını vurgulayan Muhtar Taşkın, “Arazi yollarımız, açılmadan önce vatandaşımız arazisine gitmekte zorlanıyordu. Vatandaşımız arazisini ekip biçemiyordu. Ekip biçemediği için mahsul de alamıyordu. Ama şimdi için durum değişti. Şehitkamil Belediyemiz, mahallemizin her tarafında yol açtı. Çiftçi, bu çalışmalardan sonra kendi arazisine rahatlıkla gidiyor ve bakımını yapıyor. Mahsulünü de yeterince alıyor. Araziye ne kadar bakım yaparsanız o kadar güzel mahsul alırsınız. Şuanda vatandaşımız sıkıntıdan kurtuldu. Belediyemiz, yapılmadık bir yer bırakmadı, her yeri yaptı. Hem arazi yollarımız hem de mahalle yollarımız yapıldı. Belediyemiz, gereken tüm hizmetlerimizi yapıyor. Allah, devletimizden ve belediyemizden razı olsun” ifadelerini kullandı.



Şehitkamil Belediyesi



Geri Dön