Yeni Şirketler

Şehitler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehitler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şehitler tarafından kuruldu.

Şehitler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şehitler tarafından kuruldu.

Şehitler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Şirketin faaliyet konusu başta her türlü arsa ve arazi bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin alınması, satılması ve kiralalamasını yapmak. B-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. C-Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışanbrülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak,bu hizmet ve montajlar için gerekli araç gereç. makine ve yedek parça, her türlü alet ve edevatları almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak. D-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. E-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek F-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir,kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.

Adres: Terazidere Mah. Egemen Sok. No: 10 A BAYRAMPAŞA