30 / 04 / 2024

Şehri Bahar 2 Evleri geliyor! Metrekaresi 3 bin lira!

Şehri Bahar 2 Evleri geliyor! Metrekaresi 3 bin lira!

Firma: Beyaz İnşaat ve Poyak İnşaat

Proje: Şehri Bahar 2 Evleri

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da Beyaz İnşaat ve Poyak İnşaat tarafından yeni bir konut projesi inşa ediliyor. Şehri Bahar 2 Evleri'nde yer alan konutların metrekaresi 3 bin liradan başlıyor...



Beyaz İnşaat ve Poyak İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da yeni bir konut projesi inşa ediliyor. 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Şehri Bahar 2 projesi 2 bloktan oluşuyor. Projede 3 bin 500 metrekare yeşil alan bulunuyor.


Önümüzdeki ay satışlarının başlaması planlanan  Şehri Bahar 2 Evleri  toplamda 71 konut, 17 mağaza ve 650 metrekare alana sahip bir market alanı bulunuyor. 


Şehri Bahar 2 Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon konutlar 120 metrekare olarak tasarlanırken, 3 oda 1 salon konutlar 150 metrekare olarak tasarlanıyor. 


Teslimlerinin satışlar başladıktan 18 ay sonra yapılması planlanan Şehri Bahar 2 Evleri projesinde bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Şehri Bahar 2 Evleri fiyatları!


Beyaz İnşaat ve Poyak İnşaat tarafından inşa edilen Şehri Bahar 2 Evleri'nde yer alan konutların fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Projede konutların metrekaresi 3 bin liradan başlıyor.


KDV oranının yüzde 18 olarak belirlendiği Şehri Bahar 2 Evleri projesinde yüzde 40 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden yararlanılabiliyor. 


Şehri Bahar 2 Evleri geliyor! Metrekaresi 3 bin lira!



Şehri Bahar 2 Evleri projesi, Bağcılar'da Bağcılar Çiftlik'ten Ateştuğla'ya doğru giderken Polis Karakolu'nu geçtikten 200 metre ilerideki boş arazi üzerinde hayata geçirilecek.


Şehri Bahar 2 Evleri'nde; yürüyüs parkuru,fitness,kapalı otopark,spor merkezi,cafe,7/24 güvenlik,çocuk oyun parkı ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. 


Web: iki.sehribahar.com

Telefon: +90(212) 550 03 60


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön