Yeni Projeler

Şehrin Evleri 2. Etap'ta son 3 konut! Teslimler çok yakında!

Şehrin Evleri 2. Etap'ta teslim aşamasına gelindi. Projede satışta olan son 3 konut kaldı. Peki Şehrin Evleri 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... Etap, Özemeksan imzasıyla İzmir'de hayata geçiriliyor

Şehrin Evleri 2. Etap, Özemeksan imzasıyla İzmir'de hayata geçiriliyor. İzmir Bornova'da Ergene Mahallesi'nde yükselen projede, 1-2 hafta içinde konut teslimlerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Şehrin Evleri 2. Etap, farklı ve modern dış cephe mimarisi ile dikkatleri çekiyor. Projede toplam 24 adet konut yer alıyor. 

Şehrin Evleri 2. Etap'ta her katta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projede şu anda satışta son 3 daire kaldı. Bu daireler 2 oda 1 salon. 

Peki Şehrin Evleri 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? Konutların büyüklükleri kaç metrekare? İşte Şehrin Evleri 2. Etap ile ilgili merak edilenler...

Şehrin Evleri 2. Etap projesinde kalan 2+1 dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 84 metrekare arasında değişiyor. 

Özenle tasarlanmış peyzaj alanlarına, 10 araçlık açık otoparka sahip olan proje zemin+5 kat olarak inşa ediliyor. 

Projede satışlar tapu teslim olarak yapılıyor. 

Şehrin Evleri 2. Etap'ta daireler standartların üzerinde ferah ve yüksek tavanlar ile modern çizgilere sahip. Doğal ışık alabilecek şekilde tasarlanan projede, görüntülü diyafon ve interkom sistemleri bulunuyor.

Şehrin Evleri 2. Etap Haziran 2023 fiyat listesi

Şehrin Evleri 2. Etap projesinde son kalan 3 konutun fiyatları 4 milyon 600 bin Türk Lirası ile 4 milyon 750 bin Türk Lirası arasında değişiyor. 

Web: https://ozemeksan.com.tr/

Tel: 0 532 131 36 36

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Buhayat ön satışta! Kurtköy'e 306 konutluk yeni proje!

DAP Yapı Pendik projesi ön talep topluyor! Yeni proje!