Otomobil

Şehrin yakışıklı SUV Audi Q2 100 bin TL indirimde. İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi.

‘Dinamik tasarım, sıradışı eğlence’ konseptiyle satışa sunulan Audi Q2’nin Nisan fiyatları için son gün. İşte Audi’nin ’Kendine özgü SUV’u Q2’nin 28 Nisan 2022 fiyat listesi. Araç şaşırtıcı derece ilgi çekici bir tasarıma sahip

‘Hem SUV olsun ama çok büyük olmasın, şehirde de çok rahat kullanabileyim, rahat park edeyim, ve kaliteden ödün verilmesin’ diyorsanı Audi Q2’yi tarif etmiş olursunuz. Araç şaşırtıcı derece ilgi çekici bir tasarıma sahip.

Ön ve arka tampon tasarımı ve ve dinamik, alışılmadık gövde hatları Audi Q2'ye güçlü bir görünüm kazandırıyor. Jant tasarımları ve gövde renkleri ile birlikte Advanced ve S line donanımlar, her Audi Q2'ye tamamen kendine has kişisel bir görünüm sunuyor.

Şehre yönelik SUV, etkileyici, güçlü tasarım, geniş bir dizi bilgi eğlence seçeneği ve dinamik süspansiyon teknolojisi ile oldukça iddialı. Araç yenilikçi direksiyon ve isteğe bağlı adaptif sürüş asistanı gibi öne çıkan unsurlar barındırıyor

Q2 bilgileri esnek şekilde gerektiği gibi görüntüleyen yenilikçi, bütünüyle dijital bir gösterge paneline sahip. 12.3 inç'lik ekran hızı, motor hızını, haritaları, Audi connect hizmetlerini, radyo ve medya bilgilerini ve bunun yanı sıra daha pek çok şeyi gösterecek şekilde tasarlanmış.

Audi Q2, güçlü sürüşü ve yenilikçi teknolojileri sayesinde direksiyon başında olağanüstü eğlenceyi garanti ediyor. Adaptif amortisörlere sahip süspansiyon, elektronik amortisör kontrolü sayesinde farklı sürüş durumlarına uyum sağlıyor.

Yakıt tüketimi, ortalama¹: 6.5–6.0 l/100 km

Ortalama CO₂ emisyonları¹: 149-137 g/km

İşte Audi Q2 modelinin 28 Nisan 2022 fiyatı

Q2 geçtiğimiz aylara göre 100 bin TL’ye yakın bir indirimle satışa sunuluyor.

Editörün notu: Bu haber 28 Mart 2022 01.02’de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14,83 TL, euro 15,69 TL, altının gramı ise 905 TL değerinde.

Mini tutkusunda zirve… 

Volkswagen’den şaşmam diyenler bu modele bayılacak!

Skoda Kamiq avantajlarına bakmadan otomobil almayın!