30 / 04 / 2024

Şehristan Konakları Kocaeli ulaşım!

Şehristan Konakları Kocaeli ulaşım!

Firma: Zeray İnşaat

Proje: Şehristan Konakları

Şehristan Konakları Kocaeli ulaşım adresi ve telefon numarası şöyle: Mehmet Ali Paşa Mh. Bağdat Cd. No:222 Kandıra Sapağı Mevkii İzmit / KOCAELİ - 444 3 169



Yüzde 10 peşinat verilerek daire sahibi olunabilen  Şehristan Konakları  projesi lokasyon olarak Kocaeli'nin İzmit bölgesinde konumlandırılıyor. Şehristan Konakları Kocaeli ulaşım bilgilerinin ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor.


4+1 dubleks ve 6+2 tripleks villa tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Şehristan Konakları  İzmir  projesinde konut satışları devam ediyor.  Şehristan Konakları satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.


Toplamda 22 adet villadan meydana gelen Şehristan Konakları İzmit projesi  Zeray İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Şehristan Konakları Kocaeli ulaşım bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


2013 yılının Ekim ayınsa anahtar teslimleri gerçekleşecek olan Şehristan Konakları projesinin satış ofisi ile 444 3 169 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Zeray İnşaat Şehristan Konakları fiyat listesi:

4+1 dubleks villalar 350 bin TL'den,

6+2 dubleks villalar 400 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Kocaeli Şehristan Konakları Evlerinde buhar banyosu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna ve spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Şehristan Konakları Kocaeli ulaşım bilgileri şöyle:


İzmit Şehristan Konakları nerede?

Şehristan Konakları Kocaeli adres : Mehmet Ali Paşa Mh. Bağdat Cd. No:222 Kandıra Sapağı Mevkii İzmit-KOCAELİ


Şehristan Konakları iletişim:

Telefon: 444 3 169

Web Adresi: www.zerayinsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön