Genel

şžehzadekoru Evleri, 2011'in ikinci yarısında teslim edilecek

Sektörde 12 yıllık tecrübesi olan Albina tarafından inşa edilecek Sultan Korusu villaları ormanlık alan içerisinde Zekeriyaköy'ün en iddialı projelerinden biri olarak tasarlandı

Albina İnşaat Zekeriyaköy'de Sultan Koru villalarının yapımına başladı. Evlerin inşa edilen alanı tamamen kayalık ve kayalıkların kırılması aralıksız 2 ay sürdü. Sektörde 12 yıllık tecrübesi olan Albina tarafından inşa edilecek Sultan Korusu villaları ormanlık alan içerisinde Zekeriyaköy'ün en iddialı projelerinden biri olarak tasarlandı.

Sultan Korusu projesi   2012 ortasından itibaren sahipleriyle buluşuyor. Evlerin satışı Vis Gayrimenkul Yöneticisi Ulvi Mahmut'a ait. Sarıyer'in incisi Zekeriyaköy yeni ve ultra modern yüzüne inşaat olan A Plus Sultan Korusu projesiyle   2012 yılının ikinci yarısında kavuşuyor. 3 ayrı tipte tasarlanan villaların bütün iç ve dış donanımda A+ malzemeler kullanılırken iç dizaynı da oldukça kullanışlı ve aydınlık olarak tasarlanmıştır. Proje 24 bahçe villa dublex, 24 çatı villa dublex, 5 villa, 2 malikane'den oluşuyor.

Yüzde 85 yeşil alan korunarak ve imari özelliklerine bağlı kalınarak gerçekleştirilen projede bölgenin doğal yapısının korunmasına öncelik verildi. 2012 yılından itibaren Zekeriyaköy'ün var olan muhteşem dokusuna bu proje artı bir değer katarak tüm dikkatleri üzerimize çekecek. Doğa ile iç içe yaşamın ön planda tutulduğu projede arazinin yüzde 85'i yeşil alan olarak bırakılırken villaların konumlandırıldığı alan 15.500 m2 den oluşuyor. 2012 yazında 55 anahtar teslimi yapılması planlanan villaların ödeme koşulları yüzde 30 peşinat + kişiye özel taksitlendirmeler şeklinde olacaktır. Bölgenin doğal yapısına ve imar özelliklerine bağlı kalınarak gerçekleştirilen projede, 3 ayrı tipte tasarlanan villaların bütün iç ve dış donanımda A+ malzemeler kullanılırken iç dizaynı da oldukça kullanışlı ve aydınlık olarak tasarlanmıştır. Proje 24 bahçe villa dublex, 24 çatı villa dublex, 5 villa, 2 malikane'den oluşuyor. şžehrin merkezine 10 dakika, Koç üniversitesine 3 km uzaklıkta yer alan ve tasarımında her türlü konforun düşünüldüğü 'Sultan Korusu Villaları' doğa ile içiçe olup aynı zamanda sosyal yaşamdan kopmak istemeyenler için tercih sebebi olacaktır.


şžehzade Koru Evleri
Zekeriyaköy'de orman manzaralı olarak inşa edilen şžehzadekoru Evleri'nde 55 konut bulunuyor.12 dubleks daire olan konutların alanları 142 metrekareden (2+1) başlıyor, 211 metrekareye (3+1) kadar yükseliyor. Bahçe dubleksli evlerin 100 metrekare bahçe kullanımı var. Konutların 2011 yılının ikinci yarısında sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. evlerin ödeme koşulları yüzde 30 peşinat + kişiye özel taksitlendirmeler şeklinde olacaktır. şžehzade koru evleri'nde açık yüzme havuzu, çocuk parkı, özel aydınlatma, açık otopark, 24 saat güvenlik, peyzaj düzenlemeleri bulunuyor.