İş Fırsatları

Şeker fabrikası acil personel arıyor! KPSS şartı aranmıyor! Hemen başvurun yarın işe başlayın!

Şeker fabrikalarının personel alımlarını bekleyenlere müjde. Alımlar başladı. İşte istenilen şartlar!Personel alımları başladı

Şeker fabrikalarının personel alımlarını bekleyen vatandaşlar için yeni bir ilan yayımlandığı duyuruldu. Personel alımları başladı. Üstelik KPSS şartsız şeker fabrikaları personel alacağını açıkladı. İşte başvuru yapacak kişilerden istenilen şartlar…

ŞEKER FABRİKASI PERSONEL ARIYOR!

Şeker fabrikaları eksik kadrolar için personel alımı yapacağını belirtti. İlana başvuru yapacak olan adaylar için başvuru şartları da netliğe kavuştu. Detayları ise Şeker Bankası duyurdu.

ŞEKER FABRİKALARI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR AÇIK PERSONEL İLANLARINI DUYURDU!

İŞKUR, resmi internet adresi üzerinden art arda ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda minimum ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağı yer verildi. KPSS şartının aranmadığı ve düşük KPSS koşulu ile oluşturulan personel alımında müracaatlar İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebilir.

İŞKUR resmi internet sayfası üstünden iş ilanları yayımlanıyor. İşte merak edilen müracaat ayrıntıları…

 İŞKUR üstünden yayımlanmış olan ilanlarda, hastanelere Hasta Bakımı Teknisyeni, Hasta Danışmanı, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi, Hasta Refakatçisi, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Hasta Ve Yaşlı Refakatçisi gibi pozisyonlarda alım yapılacağı açıklandı.