29 / 09 / 2024

Şekerbank, 12 ayda 0 faizle konut kredisi veriyor!

Şekerbank, 12 ayda 0 faizle konut kredisi veriyor!

Şekerbank, tasarruf bilincinin artırılması ve enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratılması amacıyla geliştirdiği ürünü "EKOkredi" ile enerji tasarrufuna yönelik her türlü bireysel ve ticari yatırımı destekliyor




Şekerbank, tasarruf bilincinin artırılması ve enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratılması amacıyla geliştirdiği ürünü "EKOkredi" ile enerji tasarrufuna yönelik her türlü bireysel ve ticari yatırımı destekliyor. Yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda Şekerbank, 12 ay vadede yüzde 0 faizli kredi veriyor.

Açıklamada, EKOkredi'nin alt başlığı olarak "EKOkredi Yalıtım"ı sunan Şekerbank'ın bu pakette ayrıca yalıtım üreticilerini,satıcılarını ve uygulayıcılarını bünyesinde toplayan ve üye firmalara bağlı yaklaşık bin uzman uygulayıcı ile Türkiye'nin sektöründe en büyük kuruluşu ÎZODER'in teknik danışmanlığını da sunduğu kaydedildi. Buna göre, Şekerbank'ın, Türkiye çapındaki 260 şubesinde IZODER yalıtım eğitimi sertifikalı bireysel bankacılık personeli de, uygulamanın içinde yer alıyor ve bu konuda teknik danışmanlık hizmeti veriyor.

Şekerbank ayrıca, EKOkredi Yalıtım ile Türkiye'de ilk kez bireysel başvuruların yanında apartman ve site yönetimlerini de kredilendiren bir yapı oluşturdu. Banka böylece, yalıtım yaptıracak apartmanlarda, kat maliklerinin ayrı ayrı krediler veya ödeme araçları ile ödeme yapması yerine, kat malikleri kurul kararı ile ve yöneticinin şahsi sorumluluğu olmadan apartman yönetimlerinin kredilendirildiği bir hizmet paketi sunuyor.
Habertürk


Geri Dön