02 / 05 / 2024

Şekerbank'ın 58 ilde 661 gayrimenkul satış ihalesi 20 Kasım'da!

Şekerbank'ın 58 ilde 661 gayrimenkul satış ihalesi 20 Kasım'da!

Şekerbank 58 ilde 661 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü indirimli fiyatlarla satışa çıkardı. Konut, yazlık, işyeri, arsa ve fabrikaların KDV'siz olarak satışı açık artırma usulüyle 20 Kasım 2014 Perşembe günü yapılacak...




Şekerbank 58 ilde 661 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü indirimli fiyatlarla satışa çıkardı.  İstanbul Yenibosna'daki Eskidji'de açık artırma ile satılacak olan gayrimenkullerin ihalesi naklen canlı bağlantı ile www.eskidji.com internet sitesinde yayınlanacak.


Konut, yazlık, işyeri, arsa ve fabrikaların yer aldığı 58 il şu şekilde; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çankırı, Çanakkale, Çorum, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun,  Hatay, Isparta, Iğdır,  İstanbul  , İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Sivas, Siirt, Rize, Tekirdağ, Trabzon, Tokat, Uşak, Yalova, Yozgat ve Zonguldak. 


Şekerbank 661 gayrimenkulün ihalesi 20 Kasım 2014 Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek. KDV'siz satışı yapılacak olan gayrimenkuller için istenirse avantajlı Şekerbank konut kredisi imkanı sunuluyor.


İhale şartnamesi için tıklayın



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön