03 / 05 / 2024

Sel Grup'tan Nevşehir'de 80 milyon TL'lik yatırım!

Sel Grup'tan Nevşehir'de 80 milyon TL'lik yatırım!

GARANTİ Konut markasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren Sel Yapı Grup, Nevşehir Kozaklı'da başlattığı 80 milyon lira tutarındaki yatırımda sona yaklaşıyor..



GARANTİ Konut markasıyla konut sektöründe faaliyet gösteren Sel Yapı Grup, Nevşehir Kozaklı'da başlattığı 80 milyon lira tutarındaki yatırımda sona yaklaşıyor. Otel, hastane ve alışveriş merkezi hizmeti sunacak tesislerin temmuz ayında açılması planlanıyor. Tesislerde yaklaşık 285 kişinin istihdam edileceği açıklandı.

 

2 BİN YATAK KAPASİTESİ

Sel Yapı Grup Yönetim Kurulu Başkam Temur Selman, şu bilgileri verdi: "Grubumuzun Kayseri'nin yanı sıra Türkiye'nin çeşitli yerlerinde de 1500 konutluk inşaatı halen devam ediyor. Her yıl 1000 konut üretiyoruz. Kozza Termal Tatil Kompleksi, otel, hastane ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Tesis 22 bin metrekare alan üzerinde 60 bin metrekare kapalı alan ve 16 bin metrekare açık alandan oluşuyor. 484 suit daireden oluşan otel kısmı 2 bin yatak kapasitesiyle bölgenin en büyük tesisi olacak. Tesis içinde ayrıca 8 adet bay ve bayanlara özel açık ve kapalı havuz, spa merkezleri, aqua parklarıyla da tam bir tatil kompleksi konumunda. Tesis içerisinde bulunan sinema salonu, tiyatro, bowling salonu, çocuk oyun salonu, internet cafe, kreş, bilardo ve dart salonlarında misafirlerin hizmetine sunulacak." 


SAĞLIK KOMPLEKSİ 

Kozza Tatil Kompleksi içerisinde inşa edilen Kozza Vizyon Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi'nin önemine işaret eden Kozza Genel Müdür Yardımcısı Kurtuluş Bozacı, şunları anlattı: "Yurtdışından ve ülkemizden gelecek hastalar ile birlikte tesisimiz sağlık turizmine çok ciddi katkı sağlayacak. Bu çok büyük bir proje." 


Hürriyet


Geri Dön