Kent Haberleri

Selçuk Geçer altın ve doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Altın ve dolar için, ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den tarih açıklaması geldi. Sltın ve doların roket gibi fırlayacağı tarihi açıklayan Geçer, yatırımcıları uyardı. Tarih vererek yatırımcıları uyaran Geçer, altın ve doların geleceği seviyeyi  tarih vererek açıkladı

Altın ve doların ne kadar olacağını merak edenler için ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yeni altın ve dolar yorumu geldi. Tarih vererek yatırımcıları uyaran Geçer, altın ve doların geleceği seviyeyi  tarih vererek açıkladı.

Son zamanlarda hızla düşüşe geçen altın fiyatları son  iki gündür yukarı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatlarının yükselmesinin nedeni, dolar kurunun değer kaybetmesi oldu. Dolar endeksi 112 seviyelerinden, 109 seviyesine gerilerken altın fiyatları yükselişe geçti. Altının ons fiyatı tekar 1670 doları görürken gram altın kritik seviye olan 1.000 TL seviyesini geçti. 

Doların yükselişinin devam edip etmeyeceği merak edilirken, Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yeni altın ve dolar yorumu geldi. 

ALTIN VE DOLAR İÇİN KRİTİK SEVİYE

Altın fiyatalarındaki düşüşler altın yatırımcısını oldukça endişelendirdi. Fed faiz kararı ile oldukça gerileyen altın fiyatları sonrasında kendini toplasa da yatırımcılar altın fiyatlarının geleceği seviyeyi merak ediyor.  Milyonlar kişi altın fiyatları ne olacak? Altın yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? Dolar ne olacak? sorularının yantılarını araştırmaya devam ediyor.

Doların değer kaybetmesi, altın üzerindeki dolar baskısının ortadan kalkmasını sağladı. Selçuk Geçer, altın için 2023 yılı olmasada 2024 yılından altın fiyatlarının yüskelişe geçeceğini söyledi.Öte yandan Selçuk Geçer, dolar kurunun kasım ayı itibariyle yükselişe geçeceğini söylerken dolardaki beklentisinin 20 TL olduğunu tekrar  vurguladı. 

FED FAİZ KARARI NE OLACAK?

Fed, enflasyon rakamlarının düşene kadar faiz artırımlarına devm edeceğini her toplantısında dile getiriyor. Artan faiz artırımları ise doları biraz daha güçlendiriyor. Çarşamba günüaçıklanacak olan FED faiz kararının ne olacağını merak edenler için uzmanlar her an herşeyin oalbileceğini söyleyese de genel beklenti 75 baz ğuan artışı yönünde. 

Öte yandan, Fakat faiz artırımının da bir sınırı olduğunu belirten uzmanlar 2023 sonunda Amerika’nın yeniden ılımlı bir ekonomi politikası izlemeye başlayabileceğini belirtiyorlar.

Euro dolar paritesi düşüyor! Henüz 1 euro bile almadıysanız hemen bakın! Euro değer kaybetti

İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! O tarihte dolar düşecek, altın fırlayacak

Elinde dolar ve Euro olanlar için çanlar çalıyor! Selçuk Geçer teker teker uyardı! Bu son dakika açıklamasına bir bakın!