Kent Haberleri

Selçuk Geçer altını çizerek söyledi! Bu rakamı öpüp başınızın üstüne koyun! Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra doların geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı.  Geçer altını çizerek açıklıyorum dediği açıklamasında ''bu rakamı öpüp başınınızın üstüne koyun'' diyerek vatandaşları uyardı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçim sonrasında doların geleceği seviyeyi açıkladı. Geçer altını çizerek açıklıyorum dediği açıklamasında ''bu rakamı öpüp başınınızın üstüne koyun'' diyerek vatandaşları uyardı. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

SELÇUK GEÇER DOLAR YORUMU!

Seçime sayılı günler kala vatandaşlar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini açıkladı ve rakam verdi. Geçer, dolar ile birlikte altın fiyatlarının da yükselmeye devam edecğeini söylerken vatandaşların güvenli limanlara ihtiçları olduğunu söyledi. 

Geçer, yeni ekonomik verileri ele alarak, merkez bankası rezervlerinin dışında vadeli borçların rekor üstüne rekor kırdığını söyledi. 

DOLARDA BU RAKAMI ÖPÜP BAŞINIZIN ÜSÜTNE KOYUN!

Selçuk Geçer, yarın öbür gün Türkiye'de ciddi bir döviz kırılmasının oalcağını söyledi. Altını çizerek söylüyorum diyen Geçer doların 35, 40 TL seiviyelerine kadar yükseleceğini açıkladı.

Geçer dolardaki bu rakamları şu şekilde ifade etti: ''. Otuz beş kırk liralık bir döviz kuru görürsek, dolar kuru görürsek öpüp başımıza koyalım, şükredelim.'' dedi. 

ENFLASYON YÜZDE 200'ÜN ÜZERİNDE!

Selçuk Geçer, dolara bağlı olarak enflasyonun da yükseldiğini söyledi. Bu durumun ise TÜİK tarafından gizlendiğini belirtti. Geçer enflasyondaki artışı şu kelimelerle ifade etti :''Bugün kim ne derse desin enflasyon yüzde iki yüzlerin üzerinde. Baz etkisini çünkü geçen sene yüzde dört yüzün üzerinde bir enflasyonla karşı karşıyaydı.'' dedi.

DOLARDA SON DURUM!

28 Nisan Cuma günü dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu yakından takip ediyor. Dolar/TL kuru dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçse de serbest piyasalarda hala 20 TL'den işlem görüyor.  Şu dakikalarda dolar/TL kuru 20,020 TL'den alınıp, 20,089 TL2den satılıyor. 

Doların 4 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak!

Altının efendisi İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Altın ve doları olanlar uyanık olun! Çok batan olacak