Ekonomi

Selçuk Geçer bombayı patlattı! Altını olan beklesin! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Selçuk Geçer, altın piyasasındaki uzun süredir var alan hareketliliği yakından takip ediyor. Geçer, faiz kararına dair konuştu. İşte detaylar!ABD Merkez Bankası FED tarafından açıklanacak olan faiz kararı hakkında beklentilerini duyurdu

Ekonomist Selçuk Geçer fiyatların etkileneceği faiz kararı hakkında düşüncelerini dile getirdi. ABD Merkez Bankası FED tarafından açıklanacak olan faiz kararı hakkında beklentilerini duyurdu.

 İşte tüm ayrıntılar…

ALTININI SATANLAR BİN PİŞMAN!

Altın fiyatlarında meydana gelen gelişme ile beraber uzmanların dikkati bu tarafa çekti. Mart ayında açıklanan oranlar ile beraber hem yatırımcının hem de ekonomistlerin ilgisini çeken altındaki gelişme tüm hızıyla sürüyor.

Ons altın fiyatları bugün itibari ile de 2003 dolar seviyelerine yakın bir mesafede ilerliyor. Piyasalarda başlayan denge arayışı ile birlikte yatırımcılar ne yapacaklarını bilemez hale geldi. Ons altın fiyatları ile birlikte yükselmekte olan gram altın fiyatlarında da yükseliş yaşanıyor.

Her geçen gün yükselişine devam eden gram altın fiyatları son günlerde düşüş yaşanmaya başladı. Fakat yeniden yükseliş belirtileri göstermeye başladı. Piyasaları alt üst eden, etkileyen ABD Merkez Bankası FED faiz kararına dair uzman isim Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Ünlü ekonomist Geçer, faiz kararına yönelik tahminlerini açıkladı.

ALTIN FİYATLARI GÜNDEMDE YER ALIYOR!

Ekonomi alanında realist yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden birisidir. İsabetli tahminleri ile birlikte sık sık gündemde yer ala para piyasaları uzmanı son günlerde sıkça konuşulan altın piyasasına dair açıklamalar yapıyor. Altın piyasasına dair de açıklamaları olan ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatay hareketliliğinde bozukluk yaşanan dolar ile TL kuruna da gündemindeydi.

SELÇUK GEÇER FED FAİZ TAHMİNİNİ DUYURDU!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile beraber öngörülerini paylaşan uzman isim Selçuk Geçer, FED faiz kararı hakkında değerlendirme yaptı. FED faiz kararı hakkında da 25 baz sinyalinde bulunmakta olan uzman isim ABD'de Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) mart ayı ile beraber yüzde 0,5 oranında azaldığını duyurdu. Yıllık oranda da yüzde 2,7 artış beklentilerinin altında yer aldı.