20 / 05 / 2024

Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı! Yatırımcıları uyardı! İşler karışıyor, uzak durun!

Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı! Yatırımcıları uyardı! İşler karışıyor, uzak durun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru tahminlerine devam ediyor. Bugün bir yenisini eklediği yorumlarda dolar için şaşırtan yeni rakamı açıklayarak 'işler karışıyor' dedi. 



Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuru tahminlerine devam ediyor. Bugün bir yenisini eklediği yorumlarına dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı.

Selçuk Geçer, Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) eğilimleri sonrası dolarda yaşanabilecekler hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

''50 TL'LİK DOLAR KURUNDAN BAHSEDİYORUM''

Geçer, dolarla ilgili "50 TL'lik bir dolar kurundan bahsediyoruz. O ürünün gerçek değeri zamanla ortaya çıkar ve gerçek değerine ulaştığında büyük çalkantılar yaşanır" ifadesini kullandı. 

Selçuk Geçer dolar için şaşırtan yeni rakamı açıkladı! Yatırımcıları uyardı! İşler karışıyor, uzak durun!

DOLAR YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Yatırımcılar ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken, ekonomist Selçuk Geçer youtube üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Geçer yatırımcıları ters köşe edecek açıklamalar yaptı. Geçer: ''"Dolar çok ciddi bir şekilde değer kaybedecek" diyerek yatırımcıları uyardı.

İŞLER KARIŞIYOR, UZAK DURUN!

Selçuk Geçer, aceleci hareketlerden kaçınmaları konusunda yatırımcıları uyararak, işlerin karışabileceğini ve riskli hamlelerden uzak durmaları gerektiğini söyledi. 

Geçer '' Kimse doların fırlamasını beklemesin, çünkü doların yükselmesini, banka faizlerinin üzerine çıkarmamak için ellerinden geleni yapacaklar. Aksi takdirde, dolarda çok sert hareketler olabilir." dedi. 

DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR? DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA? KAPALIÇARŞI DÖVİZ KURU! 10 MAYIS 2024 DOLAR/TL KURU

10 Mayıs 2024 Cuma döviz kurları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar kuru bugün de aşağı yönlü hamlelerine devam ediyor. Dolar/TL kuru 31,96 lira, satış fiyatı ise 31,009 lira Dolar kuru bugün 32 lira sınırına kadar düştü. Dolar/TL kurunun günlük değer kaybı yüzde 0,75'e yükseldi.

Tebernüş Kireçci açıkladı! Konut, dolar, faiz ve hisse! Uzun vadede kazanmak isteyenler neye yatırım yapmalı?

Doların 35 TL olacağı net tarih açıklandı! Dolar almak isteyenler acele edin!

Dolar yatırımcıları dikkat! Yolun sonuna mı gelindi? Dolarda hızlı düşüş sinyali!

Geri Dön