Ekonomi

Selçuk Geçer dolarda öyle bir seviye verdi ki! Elinde dövizi olanlar bu tarihe dikkat!

Dolar kurunda yaşanan gelişmeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Dolar yükselişine devam ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer'den de bu konuya dair dikkat çeken uyarı geldi. İşte detaylar!Yatırımcılar doların akıbetinin ne olacağını merak ediyor

Dolar, yeni haftaya yükseliş ile başladı ve 19 TL'ye kadar dayandı. Yatırımcılar doların akıbetinin ne olacağını merak ediyor. Selçuk Geçer, 1 doların kaç TL’ye çıkabileceğini duyurdu.

İşte ayrıntılar…

Dövizde yaşanan hareketlilik vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta başından bu zamana kadar hareketliliğin devam ettiği dolar kuru 19 liraya kadar çıktı. Bu zaman diliminde ne yapacağını bir türlü bilemeyen yatırımcılar da 'Dolar ne zamana kadar yükselecek, bu şekilde devam edecek mi? Dolar yükselecek mi yoksa düşecek mi?' sorularının yanıtını arıyor.

Dolar tahminleri ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, elinde dolar olanlara için açıklama yaptı. Geçer, 2 hafta sonra doların tavan yapacağını söyledi. Dolar, öyle bir seviye verdi ki şimdi satan yandı. İşte ekonomist Selçuk Geçer'in dolara dair beklediği yeni seviye...

DOLAR YÜKSELECEK Mİ YOKSA DÜŞECEK Mİ?

ABD'de yükselen enflasyona dikkat çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu süreçte etkileneceğini dile getirdi. Eğer olası bir enflasyon görülmesi durumunda doların yeniden yukarıya doğru bir endeksi görebileceğini ifade eden Selçuk Geçer, beklediği seviyeleri duyurdu.

ÖYLE BİR SEVİYE VERDİ Kİ...

Dolar TL kuru için yeni beklediği seviyeleri açıklayan Selçuk Geçer, enflasyon durumunda doların 35 TL olacağını açıkladı. ABD enflasyonu frenlemiş gibi göründüğüne dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer, enflasyonun patlak vermesiyle ülkemizde doların yükselişine engel olunmayacağını belirtti. Elinde dolar olanları uyaran ünlü ekonomist, yakın zamanda dolardaki seviyenin çok büyük bir yükselişin olabileceğini de açıkladı.

Bu süreçte mutlaka bu öngörülerin değişebileceğini unutmayın. ABD'deki enflasyon ve iç piyasadaki ekonomik etkilerin dolarda değişime neden olacağını belirten Selçuk Geçer, fiyatlarda yükselişlerin olacağını söyledi. Bu süre içinde, yatırımcıların doğru kararlar alabilmesi için finans dünyasındaki uzman görüşlerinin ve piyasalardaki gelişmelerin çok özenli bir şekilde takip edilmesi gerekiyor.