16 / 07 / 2024

Selçuk Geçer dolarda sene sonunu işaret etti, geleceği net rakamı bir çırpıda söyledi! Dolar yatırımcısı altüst olacak!

Selçuk Geçer dolarda sene sonunu işaret etti, geleceği net rakamı bir çırpıda söyledi! Dolar yatırımcısı altüst olacak!

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak edenler için ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Geçer, sene sonunu işaret ederek doların geleceği net rakamı açıkladı.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Milyonlarca yatırımcı ''dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu merak ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar/TL kuru hakkında dikkat çekici yorumlarda bulundu. Geçer'in öngörülerine göre sene sonunda dolarda beklenmedil bir hamle olacak. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

DOLAR SENE SONUNDA BU KADAR OLURSA ŞAŞIRMAYACAĞIM

Geçtiğimiz hafta dolar kuru 34 liraya yükselmişti. Bu atak sonrası gözler dolara çevrilirken dolar yükselemeye devam edecek mi? sorusu merak edilmeye başladı.

Dolar kurundaki yükseliş Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı ve döviz kurlarında tekrar düşüş başladı. 

Selçuk Geçer, doların yıl sonunda doların 30 TL olma ihtimaline dikkat çekti. Geçer, yıl sonunda doların 30 lira olması halinde şaşırmayacağını söyledi. Çünkü Geçer'e göre doları bu düşük seviyelerde tutmak için müthiş miktarda para harcandığına dikkat çekti. 

Selçuk Geçer dolarda sene sonunu işaret etti, geleceği net rakamı bir çırpıda söyledi! Dolar yatırımcısı altüst olacak!

DOLAR ŞU ANDA 60 TL OLMASI GEREKİRDİ!

Selçuk Geçer, doların şuanki seviyesinin gerçekle örtüşmediğini dile getirerek, doların normal şartlarda 60 lira olması gerektiğine dikkat çekti. 

Geçer, bu durumu devam ettirebilmek için büyük miktarda para harcandığını ve bu politikanın sürdürülebilir olmadığını vurguladı.

DOLARDA YÜZDE 100'E VARAN UCUZLUK VAR!

Selçuk Geçer, Dolarda yüzde 100’e varan bir ucuzluk olduğunu söyledi. Geçer ''Eğer yıl sonunda dolar 30 lira olursa şaşırmayacağım. Doları bu düşük seviyelerde tutmak için müthiş miktarda para harcanıyor,” dedi.

Öte yandan Selçuk Geçer  “Keşke doları adım adım yukarı çıkarsalardı, ancak bunu yapmıyorlar,” diyen Geçer, ilerleyen dönemlerde ekonomik dengesizliklerin artabileceğine vurgu yaptı.

Altın gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar kuyumculara koşuyor! 16 Temmuz Salı Kapalıçarşı altın fiyatları...

Darphane altın basmaya yetişemiyor! Yatırımcılar fiziki altına hücum ediyor! İslam Memiş'ten son dakika altın yorumu!

Geri Dön