Kent Haberleri

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! Öte yandan Selçuk Geçer, 14 Mayıs'ı işaret ederek, doları olanları uyardı

Dolar kurunda hareketlilik devame derken Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Amerika Merkez Bankası Fed'in faiz kararının piyasalarda büyük yankı uyandıracağını söyledi. Öte yandan Selçuk Geçer, 14 Mayıs'ı işaret ederek, doları olanları uyardı.

DOLAR PSİKOLOJİK SINIRIN ÜSTÜNE ÇIKTI!

Dolar kuru 19 TL olan psikoljik sınırı geçti. Selçuk Geçer, doları olanlara seslenerek dolar uçurumun kenarında dedi. Geçer, 21-22 Mart'ta yapılacak Fed faiz  toplantısı için haftalar öncesinde oluşan piyasa beklentisinin 25-50 baz puanlık artış olduğunu aktardı. 

TEPE TAKLAK OLACAKSINIZ!

Selçuk Geçer, Powell'ın açıklamalarının ortada olduğunu söyleyerek, ''21-22 Mart tarihli FED toplantılarından da bankaları zora sokacak bir kararın çıkmayabileceği dillendirilmeye başlandı. ABD'de önemli olan, saygınlığı bulunan bazı finans kuruluşlarından da faiz artırımının yapılmamasına yönelik beklenti raporları geldi bu hafta içinde. Buna göre kendini fiyatlayan piyasanın yanılacağını düşünüyorum.'' dedi. 

Selçuk Geçer, FED'in faiz kararının 25 baz olacağını söyledi. Dolar kuru için de bu açıklama güçlü bir mesaj olacağını söyledi. Çünkü yaşanan iflasların ardından dahi 'sıkı para politikaları' konusunda taviz vermeyen ABD'nin faiz artırma trendinin uzun soluklu olacağının kanıtı niteliğinde bir karar olacağını belirtti.

Selçuk Geçer, Türkiye'ye etkisi ise normal şartlarda bu tür kararların dolar kurunu TL karşısında yukarı çeken bir etkisi olması gerekirken şu an için Türkiye'yi normal ekonomik kıstaslar ile değerlendirmenin doğru olmayacağını söyledi. 

DOLARDA ARTIŞ BEKLEMEYİN!

Selçuk Geçer, 14 Mayıs'a kadar doalrda yükseliş beklemeyin dedi. Çünkü Türkiye'de 7 aydır yükselmeyen, sadece yukarı doğru ufak ufak kımıldayan bir dolar kurunun olduğuunu kuru yatıştıracak, sakinleştirecek hiçbir yapısal ekonomik değişikliğin olmadığının vurgusunu yaptı.  Geçer, şu anda dolar kuru reel sektörde 25 lira seviyesini geçmiş durumda dedi. 

DOLAR 40 TL'YE KADAR YÜKSELECEK!

Dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomisat Selçuk Geçer, AKP'nin seçimi kazanması ve "Faiz Sebep Enflasyon Sonuçtur" yaklaşımı ile devam etmesi halinde, Haziran sonrasında doların önce 26 TL , Aralık sonuna kadar ise 40 TL'lere kadar yükselebileceğini belirtti.

Doların yönü resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ters köşe olacak! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi

Elinde nakit parası olanlar altın yerine bunu alsın diyen İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Buna yatırım yapan kazanacak

18 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL?