Ekonomi

Selçuk Geçer’den dolar alacaklara önemli tüyolar! Dolar öyle bir seviyeye gelecek ki!

Doları olanlar ya da dolar alacak kişilere ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den önemli açıklamalar geldi. İşte detaylar!Yatırım yapmak isteyenler de Geçer’in bu açıklamalarını ilgi ile takip ediyor

Selçuk Geçer, dolara ve altına dair yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelmektedir. Yatırım yapmak isteyenler de Geçer’in bu açıklamalarını ilgi ile takip ediyor. Selçuk Geçer, dolara dair yeni uyarılarda bulundu.

İşte ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in yaptığı uyarı…

Karar'ın haberine göre, daha öncesinde dolar için yaptığı doğru analiz ve tahminlerle yatırım yapmak isteyenlerin dikkatlerini üzerine çeken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara karşı yeni uyarılar geldi.

Yatırımcılar 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırmaya uzun bir süredir devam ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer, yükseliş tarihini açıkladı. Doların Şubat ayında 24 TL bandını geçeceğini dile getiren Selçuk Geçer, yılın son günlerinde ise 40 TL'yi görebileceğini belirtti.

Geçer, doların gerçek değerinin şimdilerde 24 lira olduğunu ama iktidarın elindeki araçlar ile seçime kadar doları baskılamaya çalıştığını ifade etti ve “Bu artışı artık baskılamaları mümkün değil. Ülkeye sokabildikleri sıcak para imkanları da tükenmiş durumda. Dolar önümüzdeki haftalarda yükselişini başlatacak ve şubat sonuna kadar 24 liraya kadar ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Elinde dolar ile yatırım yapanları uyaran Selçuk Geçer, dolarını bozdurmak isteyenleri biraz beklemeleri konusunda uyardı. Selçuk Geçer, aynı zamanda yatırım yapmayan vatandaşların mağdur olacağının da altını çizdi.

DOLARI OLANLAR BEKLEMELİ!

Dolar açıklamaları ile sıklıkla gündeme gelen ekonomist Selçuk Geçer, vatandaşların beklemesi gerektiğini vurguladı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapmayan kişilerin ise çok üzüleceğinin altını çizdi.

Borsa İstanbul hakkında da yorumlarda bulunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son haftalardaki istikrarsız borsa performansına dair önemli detaylar hakkında bilgi verdi ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değildir.

Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakan kişilere sormalısınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ şeklinde konuşuyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz” şeklinde yorumda bulundu.

Ev sahibi kiracıyı ne kadar sürede çıkarabilir? Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kamuya borcu olanların beklediği fırsat! Yeni yasa ile borçları silecek o formül! İşte çıkış kapısı!