Ekonomi

Selçuk Geçer’den dolar için net tarih! Dolar o tarihte durdurulamayacak!

Dolar alacaklar ne yapacaklarını harıl harıl araştırırken, Selçuk Geçer, dolar kuruna dair net bir tarih paylaştı. İşte detaylar!O isimlerden biri de Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer

Dolar kurunda meydana gelen dalgalanmalar hala devam ederken, uzman isimlerden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. O isimlerden biri de Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer.

İşte Para Piyasaları Uzmanı Selçuk Geçer’den dolara dair yeni tahmin…

DOLAR KURUNDA HAYERETE DÜŞÜREN TAHMİN!

Dolar kurunda meydana gelen dalgalanmalar ile birlikte uzmanlar tarafından açıklamalar da gelmeye başladı. Yatırımcıları merakta bırakan dolar kurunun akıbeti hakkındaki açıklamalar yapan uzmanlar herkesin ilgi ile takip ettiği tahminlerine devam ediyor. Merkez Bankası'ndan alınan karar ile beraber 50 baz puanlık faiz indiriminin ardından hızlı bir şekilde dalgalanan dolar kuru yatırımcılar tarafından yakın merceğe alındı.

Bu konuya dair birbirinden kritik açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer dolar kurunun uçuşa geçeceğini duyurdu. İsabetli tahminleriyle bilinen uzman isim dolar kurunun uçuşa geçeceği o tarihe dair net bir açıklama yaptı.

Yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Selçuk Geçer'in açıklamalarına göre Dolar TL kurunda yaşanan dalgalanmalar hızlandı. Merkez Bankası'nın faiz artırımı ile yükselişe geçen dolar kuruna dikkat çekti.

ABD ENFLASYONU DİKKAT ÇEKTİ

Yatırımcıların merak ettiği "Dolarda son durum ne?", "dolar yükselecek mi?" şeklindeki sorularına yanıt gecikmedi. Sorulara yanıt veren ünlü ekonomist Selçuk Geçer döviz kurları hakkında herkesin çok konuşacağı o açıklamayı yaptı. ABD'de yükseliş yaşayan enflasyonun dövizde büyük bir probleme neden olacağına vurgu yaptı. Ayriyeten merak edilen soruları tek tek cevapladı. Olası bir enflasyonun görülmesi halinde doların yeniden yukarı yönlü bir artış yaşayacağı bilgisini sundu.

DOLAR KURU İÇİN NET TARİH!

Dolar kuruna dair görüşlerini paylaşan Selçuk Geçer, yatırımcılar tarafından yakın takibe alındı. Selçuk Geçer tarafından gelen yaptığı açıklamalar ile birlikte dolar TL kuru tahminini duyurdu. Ünlü ekonomist tarafından yapılan dolar kuru tahminine göre 9 gün sonrasında 3-5 TL aralığında bir artış bekleniyor.

Ama tahminlerin en iyi senaryo halinde gerçekleşeceğinin altını çizdi. ABD enflasyon hakkında ise bir frenleme yapmaması durumunda dolar kurunun 35 liraya kadar yükseleceğini söyledi.