Kent Haberleri

Selçuk Geçer'den ters köşe dolar yorumu! Öyle bir açıklama yaptı ki kimse beklemiyordu! Görenlerin ağzı açık kaldı

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, her zaman doların yükseleceğine yönelik yorumlar yaparken son dakika gelen açıklaması herkesi ters köşe yaptı. Dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenlerin ağzı kaldı. İşte son dakika dolar açıklaması. Dolar için 30 TL, 40 TL olacağına yönelik açıklamaları bulunan Geçer'in son dakika yapmış olduğu açıklama görenlerin ağzını açık bıraktı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, her açıklamasında doların yükseleceğini söylüyordu. Dolar için 30 TL, 40 TL olacağına yönelik açıklamaları bulunan Geçer'in son dakika yapmış olduğu açıklama görenlerin ağzını açık bıraktı. Öyle bir açıklama yaptı ki herkes ters köşe oldu. İşte son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu.

SELÇUK GEÇER'DEN TERS KÖŞE DOLAR YORUMU

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili şahsi twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Her açıklamasında doların yükseleceğini dile getiren Selçuk Geçer, bu sefer ters köşe yaptı.

Dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra piyasaların yönü değişti. Altın fiyatları yükselişe geçerken euro değer kazandı, dolar ise düşmeye başladı. Selçuk Geçer de konu ile ilgili şu açıklayı yaparak görenleri şaşırttı. Geçer; ''ABD enflasyon yüzde 7.7 ile beklentilerin altında artı. FED faiz beklentisi azalır. Parite yukarı, euro yukarı, dolar bir miktar gevşer...'' diyerek doların değer kaybettiğini ve doların düştüğünü söyledi.

DOLAR KURUNDA SON DAKİKA GELİŞMELER

Piyasaların büyük merakla beklediği ABD enflasyon veileri dün saat 15:3^'da açıklandı. Veriler beklentilerin altında geldi. Gelen rakamlar, Fed'in faiz atırımlarında daha sakin bir seyir izleyeceği mesajı verirken dolar değer kaybetmeye başladı.

Dolar endeksi 109 seviyesinden 108 seviyesine kadar düştü. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,52 TL, satış fiyatı ise 18,58 TL seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL alış fiyatı 18,87 lira, satış fiyatı ise 19,01 lira oldu. Euro dolar paritesi hızla yükselmeye devam ediyor. Euro dolar paritesi şu dakikalarda 1,0222 seviyesine kadar yükseldi. 

ONS VE GRAM ALTNDA SON DURUM

Altın fiyatları dünkü ABD enflasyon rakamlarından sonra yükselişe geçti. Gram altın resmen fırlarken 1054  lira oldu. Ons altın ise 1757 dolardan işlem görüyor. Çeyrekl altın 1720 lira, yarım altın 3441 lira, tam altın 6860 lira, Ata altın 7040 lira, Atabeşli altın 35,158 lira, gremse altın 17,119 liradan satışa sunuluyor.

Doları olanlara kötü haber şimdi geldi! Doların geleceği en dip rakam belli oldu

1 dolarınız bile varsa hemen bakın! Analistler peş peşe açıkladı! Acele edin!

Selçuk Geçer'den çok konuşulacak dolar uyarısı!