Kent Haberleri

Selçuk Geçer'den yürek hoplatan dolar ve altın yorumu! Zengin olmak isteyenler hemen koşsun!

Ekonomist Selçuk Geçer'in son tahmini, dikkatleri üzerine çekiyor ve döviz bürolarında hareketlilik yaratması bekleniyor. Geçer'in dolar hakkındaki yorumları, piyasalarda merakla takip ediliyor. Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararlarının önemine vurgu yaparak, dolar ve altın fiyatlarının rekor seviyelerde olacağını öngördü

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı önemli açıklamalarla gündemde yer alıyor. Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararlarının önemine vurgu yaparak, dolar ve altın fiyatlarının rekor seviyelerde olacağını öngördü. Altın alım-satımıyla ilgili merak edilen sorulara da yanıt veren Geçer, belirli bir tarihte altın alanların zengin olabileceğini iddia etti. Selçuk Geçer'in dolar ve altın tahminleri son dakika gelişmeleri arasında yer almaktadır...

Son bir haftadır sürekli yükselen altın fiyatları ve dolar kurundaki son durum, vatandaşların gündemini meşgul ediyor. Altın yatırımcıları ve vatandaşlar, bu yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bu sorulara cevap veriyor. Geçer'in altın ve dolar hakkındaki yorumları, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmekte. Altın alınmalı mı yoksa satılmalı mı sorularına yanıt veren Geçer, altın fiyatlarının ne olacağı konusunda da tahminlerini paylaşıyor. 

ALTININ ASIL REKORU DAHA GELMEDİ

Ekonomist Selçuk Geçer, altın fiyatlarıyla ilgili hem yatırımcılara hem de vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararlarının altın fiyatlarını rekor seviyelere taşıdığını ve bu trendin devam edeceğini belirten Geçer, "Altını çok soran arkadaşımız oluyor. Altın ne olacak abi? Zirveyi gördü iş bitti mi abi? Diyenler oluyor. Altında zirve falan görülmedi daha. Mesela FED'in faiz indirimini ya da faizleri artık tepe noktasına ulaştırdığına yönelik konuşmalar başladı ya piyasalarda. Tablo bu olursa, altındaki gerçek sıçramayı o zaman göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

ALTINDA KIRILMA O TARİHTE BAŞLAR

Ekonomist Selçuk Geçer, Altın fiyatlarının FED'in faiz kararlarına bağlı olarak hareket ettiğini belirtti ve FED'in faiz artırımı yapmayacağını, ancak faizi düşürmeyeceğini öngördü. Haziran ayında FED'in faizleri sabit tutması ile birlikte Altın fiyatlarında büyük bir kırılma olacağını söyleyen Geçer, bu tarihin Altın fiyatlarında yeni rekorların gelmesi için fırsat olacağını vurguladı. Aynı şekilde Türkiye'de yaklaşan genel seçimlerin sonrasında da Altın fiyatlarında önemli bir kırılma beklediğini belirten Ekonomist, Dolar kuru ile ilgili olarak da benzer tarihleri işaret etti.

ALTIN ALINMALI MI YOKSA SATILMALI MI?

Ekonomist Selçuk Geçer, Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ederken vatandaşların ne yapması gerektiği konusunda da tavsiyelerde bulundu. Altına yatırım yapmak isteyenler için son fırsatların geldiğini belirten Geçer, "Peki şunu soranlar olabilir. Faiz artırmasına rağmen FED, altın neden yükseldi? Çünkü ABD'de yüksek enflasyon var ama faizler o enflasyonu yakalamıyor. Dolayısıyla kendisini garanti altına almak isteyen, güvende hissetmek isteyen yatırımcıların çoğu altına yöneldi. 2. olarak merkez bankaları da altın almaya başladı ve son olarak biliyorsunuz ABD'de bir bankacılık krizi yaşandı. Zaten son sıçramayı da tetikleyen bu oldu.” şeklinde konuştu.

Aile Bakanlığı'ndan Nisan 2023 müjdesi! Başvuran 5.000 TL parayı havada kapacak! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!
Halkbank müşterileri hemen buraya baksın! Az önce tek tek açıklandı! Öğrenmeyen kalmasın! Son gün 23 Nisan!
Ziraat Bankası müşterilerine flaş açıklama... Acilen bakın, sakın kaçırmayın!