Ekonomi

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

Dolar kahini Selçuk Geçer'in döviz kurlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmeleri duyan yatırımcılar soluğu döviz bürosunda aldı.Geçen haftalarda doların yıl sonunda 60 lirayı bulacağını söyleyen Geçer, bu defa "Vatandaş kaybedecek" diyerek dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu

Dolarla ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle BDDK'nın bile dava açtığı ve yatırımcıların yakından takip ettiği deneyimli ekonomist Selçuk Geçer, doların 60 TL'ye kadar yükseleceğini belirterek yatırımcıları heyecanlandırdı.

Geçen haftalarda doların yıl sonunda 60 lirayı bulacağını söyleyen Geçer, bu defa "Vatandaş kaybedecek" diyerek dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

PİYASALARDA SERT DALGALANMALARA HAZIR OLUN

Her açıklamasında dolar kurunun zirveleri göreceğini iddia eden Selçuk Geçer, geçen günlerde dolar kurunun yanlış para politikaları yüzünden 60 lirayı da görebileceğini söylemişti. Hızla 19 liraya yükselen dolar kuru sonrası tekrar değerlendirme yapan Geçer, "Kıtlaşan dolar hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine neden olacak." diye konuştu.

AKP'den asgari ücretle ilgili yeni açıklama!

Yüzde 181 arttı, altından daha fazla değer kazandı!

İslam Memiş'ten gram altın için tarihi uyarı 'Treni kaçırmayın'