29 / 04 / 2024

Selective Port adres!

Selective Port adres!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Selective Port adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Metrekare birim fiyatı 2 bin 100 liradan başlayan Selective Port projesinde ön satış fırsatları ve lansman indirimleri devam ediyor...



13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerinde toplam 320 adet konuttan meydana gelen  Selective Port  adres bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Selective Port Kurtköy projesinde loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, kameriye ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, sosyal tesisler, yüzme havuzu ve kafeler ile güneşlenme alanları yer alıyor.


Selective Port Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi. Projedeki konutların büyüklükleri 55 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiyor.


Selective Port Kurtköy fiyatları 157 bin liradan başlıyor. Projede metrekare birim fiyatı ise 2 bin 100 liradan başlangıç gösteriyor. Proje  Alper İnşaat  imzası taşıyor.


İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te hayata geçirilen Selective Port Kurtköy ödeme koşulları kapsamında firma bünyesinde yüzde 0,90 faiz oranıyla 48 aya kadar taksitlendirilebiliyor.


Selective Port adres!

Selective Port adres: Yayalar Mahallesi, Çiftlik Sokak No:3 Pendik /İstanbul


Selective Port Kurtköy iletişim

Telefon: 444 11 89

Web: www.selectiveport.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön