03 / 05 / 2024

Selective Port fiyatları!

Selective Port fiyatları!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Selective Port fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede kafeler, kameriye ve dinlenme alanları, loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkuru,sosyal tesisler, yüzme havuzu, güneşlenme alanları bulunuyor...



13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerinde toplam 320 adet konuttan meydana gelen  Selective Port  fiyatlarına geçmeden önce projenin diğer özellikleri hakkında bilgi verelim.


Selective Port Evleri İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yer alıyor.  Ankara  Caddesi üzerinde yer alan Selective Port projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 


Selective Port Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 55,54 metrekare ile 299 metrekare arasında değişiyor.


Selective Port Pendik ödeme planı kapsamında 48 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.  Alper İnşaat  imzası ile hayata geçirilen Selective Port projesinin yüzde 72'sini açık alanlar oluşturuyor.


Pendik Selective Port Evleri'nde kafeler, kameriye ve dinlenme alanları, loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkuru,sosyal tesisler, yüzme havuzu, güneşlenme alanları bulunuyor.


Selective Port fiyatları!

Selective Port fiyatları 157 bin liradan başlıyor. Projede metrekare birim fiyatı 2 bin 100 liradan başlangıç gösteriyor.


Selective Port telefon: 444 11 89

Web: www.selectiveport.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön