28 / 04 / 2024

Selective Port satış ofisi nerede?

Selective Port satış ofisi nerede?

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Selecive Port projesi, Alper İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 1+1'den 4+1'e kadar tüm dairelerin yer aldığı projede 320 adet daire bulunuyor. Peki Selective Port satış ofisi nerede?



"Selective Port satış ofisi nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. 13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 320 adet daire bulunuyor.


Selective Port projesi Kurtköy'de inşa ediliyor.  Alper İnşaat  imzası ile hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Selective Port projesi lokasyon olarak TEM ve E-5'e 7 dakika, metroya 7 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, deniz otobüsüne 15 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


Selective Port Kurtköy projesinde yer alan ortak kullanım alanları arasında cep sineması, fitness center, sauna, oyun parkı, havuz, 548 metrekare kapalı sosyal tesis mevcut. 


Selective Port satış ofisi nerede?

Selective Port satış ofisi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Pendik içlesinin Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Daha detaylı bilgi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.


Selective Port iletişim

Tel: 444 11 89

Web: http://selectiveport.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön