Advertorial

Selective Port'ta bahçeli daireler 413 bin 200 liraya!

Selective Port'ta 2+1 bahçeli daireler için sadece 3 bin 060 lira peşinat ve 2016 yılı boyunca her ay sadece 3 bin 60 lira düşük taksitle ev sahibi olabiliyor.

Selective Port hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın



Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, yakın çevresinde konumlanan Türkiye’nin seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla, ailelerin yaşamını kolaylaştırıyor.


Alper İnşaat tarafından, Pendik Ankara Caddesi’nde inşa edilen ve satışlarının büyük bir kısmı tamamlanan Selective Port projesi, hemen yanı başında inşa edilen yeni Gedik Üniversitesi kampüsü ve yakın noktalardaki Sabancı Üniversitesi, Maltepe, Gedik, Okan, Süleyman Şah Üniversiteleri ve Koç Lisesi gibi eğitim kurumlarına yakın konumuyla, öğrenci ailelerine rahat bir yaşam imkanı sunuyor.


Avantajlı ödeme koşulları da sunulan projede, ev sahibi olmak ve çocuklarını yeşille iç içe büyütmek isteyenler, 2+1 bahçeli daireler için sadece 3 bin 060 lira peşinat ve 2016 yılı boyunca her ay sadece 3 bin 060 lira düşük taksitle ev sahibi olabiliyor. Ailelerin okul çağındaki çocukları için evlerine yakın konumdaki eğitim kurumlarını tercih ettiklerini belirten Alper İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alper Ünsal, “Projemizin en büyük avantajları hem seçkin eğitim kurumlarının çok yakınında konumlanması, hem de ulaşım kolaylığının bulunması.” dedi.


Banka kredisi kullanabilme imkanı da bulunan projede, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi piyasa koşullarının altında vade oranlarıyla büyük avantaj sağlanıyor.


www.selectiveport.com