03 / 05 / 2024

Selektif Yapı, Sunhouse 360 evlerin satışına başladı!

Selektif Yapı, Sunhouse 360 evlerin satışına başladı!

Üç yıllık çalışma ve araştırmadan sonra Selektif Yapı dünyada ilk, Türkiye Bodrum'da uygulanacak kendi ekseninde 360 derece dönen lüks ve aynı zamanda ekolojik projeyi pazarlamaya başladı.



Kendi döner sistem sayesinde SUNHOUSE360 evi ,geleneksel evlere kıyasla enerji tüketiminde yüzde 70'e varan enerji tasarrufu sağlıyor ve karbondioksit emisyonlarını yüzde 68' e kadar azaltıyor. 

SUNHOUSE360 çağdaş tasarımı mevcut en yeni gelişmelerle birleştiriyor. Sanayi sektöründen gelen ve konut kullanımı için adapte edilmiş olan rotasyon sistemi teknolojisi , kendi ekseni etrafında dönme sınırlması olmaksızın her hangi bir yönde dönmesini sağlıyor. 

Selektif Yapı, Sunhouse 360 evlerin satışına başladı!

Mekanizma, keyifli ve yavaş şekilde bir turu tamamlayan iki düşük tüketimli motor tarafından destekleniyor. Manuel moda ek olarak, üç tip çalışma geliştirildi; konut otomatik olarak daha büyük veya daha az güneş enerjisi alımı elde etmek için pozisyonunu uyarlar; Belirli bir oda daha önce seçilen manzaraya yönlendirilebilir ve belirli bir konaklama , gün boyunca doğrudan ışık almasına izin veren güneş yolunu takip edebiliyor. Bütün bunları mobil uygulama sayesinde uzaktan yönetebilme imkanı sunuyor . Depreme karşı çok dayanıklı çelik yapıya sahip olan ev , müşteri bir ila dört yatak odalı bir ev arasında seçim yapabiliyor.


Geri Dön