26 / 06 / 2024

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor. 100 bin liralık evde 20 bin liraya oturan  Görgüzel'in ev sahibi hem rayiç bedelin altında kira verdiğini hem de evine zarar verdiğini söylüyor. 



Hamdi Alkan'dan  boşandığında, geçtiğimiz günlerde saray yavrusu dediği evinin kapılarını katıldığı bir programa açan Selen Görgüzel ev sahibiyle mahkemelik olmuştu.  Ev sahibi  S. Y, Görgüzel'in 100 bin TL rayiç bedeli olan Ortaköy'deki lüks evde 20 bin liraya oturduğunu onayı olmadan değişiklikler yaptığını ve evine zarar verdiğini  söyledi. 

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

100 BİN TL KİRALIK EVDE 20 BİN TL'YE OTURUYOR!

2022 Mart ayında Hamdi Alkan ve Görgüzel'in yıllık peşin ödeme taleplerine, ev sahibinin yaptığı indirimle 17 bin TL den düşülerek  13 bin TL'ye  kiraladığı Ortaköy'de bulunan  havuzlu, güvenlikli yeşillik içindeki  lüks siteye yüzde 25 zammın ardından, kirası rayiç bedelinin 100 bin TL olduğu evde 2024 Mart Ayında yeni zamlı haliyle  20 bin TL oldu. 

Selen Görgüzel'in katıldığı programda emsal karar olacak dediği, ev sahibinin ihtiyaç nedeniyle açmış olduğu dava, 15 Şubat 2024 tarihinde görülen ilk celsede tahliye kararı ile sonuçlandı. 

ONAY ALMADAN EVİ DEĞİŞTİRDİ

Kiracısını evden çıkarmak isteyen ev sahibi S.Y; Görgüzel'in kira sözleşmesine aykırı olarak kendi onayı olmadan evde değişklikler yaptığını ve evine zarar verdiğini anlattı. Görgüzel, temiz ve yeni olan daire içindeki demirbaş eşyaları çıkarıp, raylı gömme dolapları bir yıl boyunca apartman boşluğunda bekleterek, komşuların şikayeti üzerine kaldırdığını dolapların nerede olduğunu bilmediğini açıkladı. Evde kendi isteğine göre eski haline döndürülemeyecek değişiklikler yaptığını söyleyen ev sahibi, mevcutta bulunan fayansların kendi onayı olmadan değiştirdiğini de ekledi.

Ev sahibi S.Y, televizyon proğramlarında 'bir sürü masraf yaptım' diyerek ev sahibini kötü göstermek için algı yaratmaya çalıştığını ve kendisinin hiçbir onayı olmadan tamamen keyfi değişiklikler yaptığını iddia etti.

Ev sahibi S.Y aldığı depozitin dolaplarının bir kapısını dahi karşılayamayacağını belirterek, tahliye sonrasında çıkacak tadilat masraflarını düşündüğünü aktardı.  

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki gerilim artıyor!

EV SAHİBİNİ ENGELLEDİ VE KÖTÜLEDİ

Ev sahibi S.Y, daireyi boşaltmak için telefonda kendisinden ve annesinden para talep eden Selen Görgüzel'in karşılık bulamayınca, telefonlarını engelleyerek iletişimi tamamen kopardığını söyledi.

Ev sahibi, yargılama sürecinin uzamasından dolayı Selen Görgüzel'in yüzde 25 ile uygun fiyata oturmak için İstinaf'a başvurduğunu ve kendisini mağdur etmeye devam ettiği öte yandan da kötülediğini ifade etti.

GÖZLER İSTİNAF KARARINDA!

Mahkemenin verdiği tahliye kararı İstinaf Mahkemesi’ne taşındı. Görgüzel’in avukatı, ilk derece mahkemesinin hatalı bir karar verdiği görüşünde. S Y.’nin avukatı ise verilen kararın onanması talebinde bulundu.

Yusuf Yazıcı'dan eşi Melisa Aslı Pamuk'a 53 milyon TL'lik ev!

Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan'ın Boğaz manzaralı lüks villası hayran bıraktı!

Geri Dön