28 / 04 / 2024

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış.



Selena Gomez, 2020 yılında Studio City, California'da bulunan evini 2,3 milyon dolara satışa çıkardı. Ünlü pop yıldızı, bu evi satın alarak etkileyici bir emlak portföyüne sahip olan ünlüler listesine katıldı. Ancak Gomez, bir evde uzun süre kalmadı ve yaklaşık bir yıl sonra bu evi piyasaya sürmeye karar verdi.

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

CheatSheet'ten  William Decker'ın kaleme aldığı makaleye göre; Studio City evi, toplam 296 metrekarelik bir alana sahip ve üç yatak odası ile iki buçuk banyoya sahip. Ev, mahremiyetini korumak için birinci sınıf bir güvenlik sistemiyle donatılmıştır ve 6 metre yüksekliğindeki çitlerle çevrili.

Evin dış cephesi güzel badanalı tuğlalarla süslenmiştir ve iç mekanı sakin, nötr tonlarla dikkat çekiyor. Ev, doğal ışıkla dolduran çok sayıda tavan penceresiyle aydınlatılmıştır ve aile odası, ofis ve mutfak gibi alanlara sahip.


Geri Dön