Magazin

Selena Gomez evini tam 2,3 milyon dolara sattı! 

Ünlü pop yıldızı Selena Gomez, Studio City, California'daki evini 2,3 milyon dolara sattı. 296 metrekarelik alana sahip olan ev, üç yatak odası, iki buçuk banyo ve birinci sınıf güvenlik sistemiyle donatılmış. Ünlü pop yıldızı, bu evi satın alarak etkileyici bir emlak portföyüne sahip olan ünlüler listesine katıldı

Selena Gomez, 2020 yılında Studio City, California'da bulunan evini 2,3 milyon dolara satışa çıkardı. Ünlü pop yıldızı, bu evi satın alarak etkileyici bir emlak portföyüne sahip olan ünlüler listesine katıldı. Ancak Gomez, bir evde uzun süre kalmadı ve yaklaşık bir yıl sonra bu evi piyasaya sürmeye karar verdi.

CheatSheet'ten  William Decker'ın kaleme aldığı makaleye göre; Studio City evi, toplam 296 metrekarelik bir alana sahip ve üç yatak odası ile iki buçuk banyoya sahip. Ev, mahremiyetini korumak için birinci sınıf bir güvenlik sistemiyle donatılmıştır ve 6 metre yüksekliğindeki çitlerle çevrili.

Evin dış cephesi güzel badanalı tuğlalarla süslenmiştir ve iç mekanı sakin, nötr tonlarla dikkat çekiyor. Ev, doğal ışıkla dolduran çok sayıda tavan penceresiyle aydınlatılmıştır ve aile odası, ofis ve mutfak gibi alanlara sahip.

Evin dikkat çekici özelliklerinden biri, oturma odasında bulunan geleneksel tuğla şöminedir. Ayrıca, evin iç mekanında kullanılan eski balıksırtı tuğladan yapılmış döşemeler de ilgi çekiyor. Evin geri kalan kısmında geniş tahta meşe zeminler bulunuyor.

Gomez'in evindeki gurme mutfağı, beyaz dolaplar ve backsplash ile tuğla zemine uyumlu bir şekilde tasarlanmış. Ana yatak odasında iki gömme dolap ve gömme küvet ve duşakabin içeren şık bir banyo bulunmaktadır. Ayrıca, geniş konuk odalarından birinin duvarının aynalarla kaplandığı bilinmektedir.

Evin arka bahçesi, görkemli Fransız kapılarla çevrili ve meyve ağaçları ve sebze tarhlarıyla çevrilidir. Arka bahçede yüzme havuzu, spa ve yerleşik bir barbekü alanı bulunmaktadır. Ayrıca, tuğla yemek terası, dinlenmek ve eğlenmek için ideal bir mekan sunar.

Selena Gomez, Studio City'deki evini satın aldıktan sonra bazı değişiklikler yapmıştır. Örneğin, evin dışındaki badanalı tuğla duvarı, daha rahat bir görünüm elde etmek için boyanmıştır. Ayrıca, gurme mutfağın çekimlerin yapıldığı Malibu evine benzerlik gösterdiği belirtilmektedir.

Selena Gomez, Studio City'deki evine 2,25 milyon dolara yatırım yapmış ve 2,368 milyon dolara satışını gerçekleştirdi. Bu şekilde evini satarken 100.000 dolardan fazla kar elde etti.

Studio City, San Fernando Vadisi'nin merkezinde bulunmaktadır ve birçok ünlü isme ev sahipliği yapmaktadır. 2023 Şubatı itibariyle, Studio City'deki evlerin ortalama liste fiyatı 2,1 milyon dolar civarında olduğu tahmin edilmektedir.

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız
Ünlülerin lüks evlerindeki fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!
Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!