Proje Güncel

Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Peki Selenium Park satılık konut fiyatları kaç lira? İşte Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022! Selenium Park projesi, İstanbul Zeytinburnu'nda inşa ediliyor

Gayrimenkul sektöründe 54 senedir konforlu ve kaliteli konut projelerine imza atan Aşçıoğlu, Selenium Park projesini hayata geçiriyor. Selenium Park projesi, İstanbul Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. 

Selenium Park projesinde teralı ve dubleks olmak üzere 2 oda 1 salondan, 5,5 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor.

 

Selenium Park projesi, Belgradkapı Parkı’na komşu lokasyonuyla da dikkatleri çekiyor. 

Peki Selenium Park satılık konut fiyatları kaç lira? İşte Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Selenium Park projesinde toplam 196 bağımsız birim bulunuyor. Fitness salonu, kapalı havuz, sauna, buhar odası, özel sinema odası, kapalı çocuk oyun odası, Türk hamamı, masaj odası, açık çocuk oyun alanı, yürüyüş ve koşu parkurları gibi sosyal donatı alanlarına yer verilen projede teslimlerin Ağustos 2023 tarihinde yapılması planlanıyor. 

Selenium Park projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 112 metrekareden 352 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor. Teras ve bahçelerin büyüklükleri ise 63 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

Selenium Park, Kennedy Caddesi'ne 5 dakika, Balıklı Rum Hastanesi'ne 450 metre, Mamraray Kazlıçeşme İstasyonu'na 1.4 kilometre uzaklıkta yükseliyor. Selenium Park, eşsiz lokasyonuyla ev arayanların dikkatlerini çekiyor. Proje Avrasya Tüneli ile D-100 karayoluna yakın konumda inşa ediliyor. 

Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022

Selenium Park projesinde yer alan konutların Ekim ayı fiyatları henüz belli olmadı. Eylül ayında projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı daireler 11 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satılıyordu. 

Projede 191 birimin yarısının satışı 3 aylık ön satış döneminde yapılmış, yoğun bir taleple karşılaşılmıştı. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yükselen Selenium Park'ın yatay mimari konsepti ile ön plana çıktığını aktaran Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, "Projede daire büyüklükleri 112 metrekareden 352 metrekareye kadar çıkan farklı büyüklüklerdeki daireler ile 63 metrekare ile 182 metrekare arasında değişen alanlarla teras ve bahçe seçenekleri sunan toplam 196 birim yer alıyor" şeklinde konuşmuştu.

Web: http://www.ascioglu.com/seleniumpark/

Tel: 444 5 958

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Allsancak fiyat listesi Ekim 2022!

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!