Konut

Selenium Twins'in yüzde 65'i satıldı

Aşçıoğlu'nun Beşiktaş Fulya'daki Süleyman Seba Kompleksi içinde bulunan Selenium Twins Residence projesinin açılış töreni önceki akşam yapıldı

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu törende yaptığı konuşmada, "Dairelerin fiyatları 500 bin dolardan başlıyor ve 2 milyon dolara kadar gidiyor. Şu anda dairelerin yüzde 65'i satıldı" dedi. Aşçıoğlu, çok sayıda ünlü ismin de projeden daire aldığını açıkladı ama isim vermedi.
Açılışa Kadir İnanır, Orhan Gencebay - Sevim Emre, Serra Tokar, Şenez Erzik, Berna Yılmaz ve oğlu Hasan Yılmaz, Perihan Akı ve Deniz Murathanoğlu'nun da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı.
Selenium Twins Residance'tan bir daire aldığını belirten Sevim Emre, dairenin fiyatını açıklamazken, "Küçük birikimlerimle aldım" dedi. Öte yandan adı son borsa operasyonunda geçen Orhan Gencebay da konuyla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:
"Benim bu olayla hiçbir alakam yok, çok üzüldüm. Ben manipülasyondan anlamam. Borsada hâlâ birikimlerimi değerlendirmek için oynuyorum ama şimdiye kadar hep zarar ettim. Ben müzikten başka bir şeyden anlamam."

Milliyet