Kim Kimdir?

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!Ş

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sema Güral Sürmeli biyografik bilgisi...

SEMA GÜRAL SÜRMELİ KİMDİR?

Sema Güral Sürmeli, 1975 yılında Kütahya’da dünyaya geldi.

SEMA GÜRAL SÜRMELİ EĞİTİM DURUMU!

SEMA GÜRAL SÜRMELİ İŞ EĞİTİMİ!

Sema Güral Sürmeli, Kütahya Porselen ÜR - GE ve Tasarım Grup Başkanlığı ile Toplumsal Projeler Koordinatörlüğü ile beraber Yönetim Kurulu Üyeliği’ni yaptı.

Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Sonrasında ise Nafi Güral Eğitim Vakfı kurulduğundan andan itibaren vakfın Yönetim Kurulu Üyeliğini sürdürdü. Hemen akabinde ise Kütahya Porselen’in Sigarasız Türkiye Projesi ile ülke gündemine geldi.

Kütahya Porselen’in daha iyi bir Türkiye için çevre, sağlık ve eğitime katkı projelerinin koordinatörlüğünü de yaptı. Kütahya, İstanbul, Eskişehir ve Ankara’da farklı vakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyeliğini yaptı.

Ülkenin aydınlık bir geleceğe sahip olması için toplumsal sorumluluk projelerinde yer almaktadır. Bu projelerden dolayı vakıf, dernek ve kurumlar tarafından pek çok ödül aldı.

- 2007 yılı yılın İşkadını ödülü,

- 2007 yılı Yılın En İyi İşkadını ödülüne ayık görüldü,

- 2008 yılı Başarılı işkadını ödülü, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde,

- 2009 yılı Yılın İşkadını ödülü,

- 2012 ANGİAD Kadın Platformu Ödülleri kapsamında “Sivil Toplumda, İş Dünyasında, Siyasette Aktif ve Güçlü İş Kadını Ödülünü aldı.

Lütfi Yenel Kimdir? Lütfi Yenel ne iş yapmaktadır?

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?