28 / 04 / 2024

Semerkand Line Bakırköy ne zaman teslim?

Semerkand Line Bakırköy ne zaman teslim?

Firma: Semerkand Yapı

Proje: Semerkand Line Bakırköy

Semerkand Line Bakırköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Eylül ayı deniliyor. İstanbul Avrupa yakası Bakırköy bölgesinde inşa edilen projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor..



Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Semerkand Line Bakırköy ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Dairelerin fiyatlarının metrekare bazında 10 bin 850 TL ile 14 bin TL arasında değiştiği  Semerkand Yapı   Semerkand Line Bakırköy  projesinde;  sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark mevcut. 


Semerkand Yapı imzası taşıyan Semerkand Line Bakırköy ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 yılı deniliyor. Proje toplamda 214 adet daireden oluşuyor. 


8 bin 500 metrekare alana sahip olan Bakırköy Semerkand Line projesinde yer alan daireler; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy bölgesinde yaşama geçirilen Semerkand Line Bakırköy ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Eylül ayı cevabı veriliyor. 


Tel: 0212 561 11 21

Web: http://semerkandlinebakirkoy.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön