28 / 04 / 2024

Semtrio Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!


Semtrio Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, İlker Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 120 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.



Semtrio Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, İlker Turan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 120 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi'nde kuruldu.


Semtrio Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin maksat ve konuları başlıca şunlardır; 1- Çevre, enerji, karbon ve sürdürülebilir üretim konularında danışmanlık faaliyeti yapmak. 2- Çevre, enerji , karbon ve sürdürülebilir üretim konularında eğitim hizmeti yapmak. 3-Proje danışmanlığı, yürütümü ve yönetimi yapmak. 4- Çevre, enerji, karbon ve sürdürülebilir üretim konularında temsilcilik yapmak. 5- Avrupa fonlarına proje yazımı, denetimi ve yönetimi yapmak. 6- Karbon alım- satım işlemlerinde danışmanlık faaliyetleri yapmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için, kanunen mümkün her türlü işlemi yürütebilir; özellikle, her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir, 3. kişilere kefil olabilir, garanti verebilir, ithalat ve ihracat yapabilir; şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir; her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Semtrio Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi adres. Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Akasya Acıbadem Kent Etabı A Blok 27.Kat/163 


Geri Dön