29 / 04 / 2024

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.



Senart Fashion Mall, Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’nde yükseliyor. Projede 21 ila 60 metrekare aralığında farklılık gösteren özel depolu 50 işyeri yer alacak. Böylece, tekstil sektörüne mağaza ve deponun tek noktadan yönetimi konusunda çözüm sunulmuş olacak. 

SEKTÖRDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Sektörün kalbindeki toptancı markalarını İstanbul’un ticaret merkezi olan Zeytinburnu’ndaki yaşam merkezinde buluşturmaya hazırlanan Senart Gayrimenkul Genel Müdürü Haşim Taş, projeyle birlikte sektörde yeni ve kazançlı bir dönem başlatacaklarını belirtti.

Zeytinburnu bölgesi ve tekstil piyasasının kalkınması açısından kritik bir önem taşıdığını aktaran Senart Gayrimenkul Genel Müdürü Haşim Taş: ''Projemizin hem bölgeye hem de toptan tekstil sektörüne çok yönlü katma değer sağlayacağını söyleyebiliriz.

Gerek lokasyon gerek kent meydanı ve sosyal imkanları ile sadece sektör değil, çevre halkın da ilgisini içine çeken bütüncül ve faydalı bir proje yaratıyoruz.

Geniş ziyaretçi kitlesi hedeflediğimiz projemiz, lokasyonuyla hem toplu taşıma hem de özel araçla gelecekler için çok uygun.'' dedi.

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

SENART FASHİON MALL NEREDE?

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu tramvay durağına, Zeytinburnu metro durağına, E-5 karayolu ve sahil yoluna olan yakınlığıyla avantajlı bir konuma sahip.

Öte yandan yurt içi ve yurt dışı ayda binlerce müşteriye hizmet verecek olan Senart Fashion Mall,  yıllık 2 milyar TL katkı sağlayacağı bilgisi verildi.

4 BİN METREKARELİK KAPALI PAZAR ALANI 

Senart Gayrimenkul Genel Müdürü Haşim Taş, projede yüksek tavanlı asansörler, otopark alanları, eczane, döviz bürosu gibi alternatif çözümlere yer verdik. 4 bin metrekare kapalı pazar alanı bulunan projede 263 araçlık otopark, bisiklet parkları, 7 adet araç şarj istasyonu, mescit, bebek bakım odası, engelli asansörleri bulunduğunu açıkladı.

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

KİRALAMA DÖNEMİ BAŞLADI

Bin 500 metrekarelik yeşil alanıyla projenin sadece iş merkezi değil, yaşam alanı şeklinde de kullanılmasını amaçladıklarını söyleyen Taş '' Merkezimizde konumlanacak markaların bilinirliğinin artırılması için dış cepheye 3 boyutlu, bin 400 inç büyüklüğünde, hareketli LED ekran yerleştirdik. Tüm bu avantajlardan faydalanmak isteyen markalar için kiralama dönemi başladı.” ifadesini kullandı.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Geri Dön