Konut

Senem çapa Marketing Communications portföyüne İnanlar'ı ekledi!

Senem çapa Marketing Communications portföyüne İnanlar'ı ekledi!

 

15 yıldır köklü markalara iletişim ve danışmanlık hizmeti veren Senem çapa Marketing Communications; PUMA Capitol AVM, GÜRAL PORSELEN, SUSESİ LUXURY RESORT ve LPI gibi köklü firmalardan oluşan portföyüne; inşaat sektörünün liderlerinden İNANLAR İNşžAAT, Demir çelik sektörünün dev firması CVS Technologies,   Scotch & Soda, NStyle markalarını da bünyesinde barındıran MERİDİAN TEKSTİL , Vox Brasserie ve Vanilly Waffle &Ice markalarını bir çatı altında toplayan VVA ve İstanbul eğlence sektörüne yön veren, Blackk, Levendiz, W Lounge, Minyon ve Biber Barı bünyesinde bulunduran FEY ve MASK Groupları da ekledi¦.

 

 

 

FEY& MASK GROUP: Türkiye eğlence sektörüne öncülük eden FEY ve MASK Group, Boğaz"a hakim manzarası ve kaliteli eğlence konseptiyle İstanbul gece hayatına yön veren kulüplerinden BLACKK, Rum Meyhanesi kültürünü en zarif haliyle İstanbul"a taşıyan Levendiz Meyhanesi, İstanbul elitlerinin iş çıkışı buluşma noktası BİBER Bar"ı, Akaretler"in elit mekanı W Lounge"u ve Minyon"u bünyesinde bulundurmaktadır. Senem çapa Marketing Communications, FEY ve MASK Group"a 2011 yılının Eylül ayından beri halkla ilişkiler ve etkinlik yönetimi üzerine danışmanlık vermektedir.

VVA: İşletmesi VVA Grup"a ait olan VOX Brasserieiyi yemek iyi müzik mottosuyla Etiler Hillside içerisinde Kasım 2011 tarihinde hizmet vermeye başladı. Belçikalı Yeme-İçme Danışmanı şžef Gilbert Samanyan yönetiminde sunduğu zengin menüsü ve profesyonel hizmet anlayışı ile VOX, günün her saatine özel lezzetlerin hazırlandığı taze bir buluşma noktası olacak.  

İşletmesi VVA Grup"a ait olan Vanilly Waffles &Ice Cream Belçika"nın dünyaca ünlü Waffle"ını ve lezzetli dondurmalarını Türkiye"ye getiriyor. İlk şubesini Aralık 2011 tarihinde Tünel"de açan Vanilly, Waffle ve Dondurma tutkunlarına  tamamen sağlıklı, hijyenik ve katkısız lezzetler sunuyor.    

MERIDIAN Tekstil: 2008 yılında dünyaca ünlü giyim markaların münhasır ürün dağıtımını elde etmesi ile tekstil ticaretine başlayan ve toptan ve perakende alanlarında şirketler grubu kuran Meridian Tekstil, bu sektörde hem yurtiçi, hem de yurtdışı bağlantıları ile güçlü bir dağıtım ağı kurmuştur. Doğu Avrupa, Orta Doğu, Arap Yarımadası ve Rusya gibi ülkelere ihracatına devam etmekte olan Meridian Tekstil, bünyesindeki dünya markalarına Hollanda menşeili Scotch&Soda"yı da eklemiştir. Markanın Türkiye toptan ve perakende distribütörü olan firma perakende alanında grup şirketi KML Mağazacılık A.şž. ile de &STYLE mağazalarının işletmesini yapmaktadır. Grup bünyesinde Scotch&Soda"nın yanı sıra, İtalyan Franklin & Marshall, JACHS, ayakkabıda Lacoste ve Palladium gibi markaların da satışı gerçekleşmektedir. Senem çapa Marketing Communications, Meridian Tekstil ve şirket bünyesindeki markaları 2011 yılında, halka ilişkiler ve etkinlik yönetimi üzerine danışmanlık vermek üzere portföyüne katmıştır.

CVS Technologies: Demir çelik sektörünün lider firması CVS, 100 bin metrekarelik arazi üzerindeki 50 bin m2lik kapalı fabrikası ile tüm dünyaya fabrika ihraç eden bir teknoloji üretim üssüne sahiptir. CVS, Ortadoğu, Avrupa, Amerika, Rusya ve Asya pazarlarındaki pek çok ülkede çelikhane modernizasyonlarında mühendislik, danışmanlık ve taahhüt hizmetleri vermektedir. Senem çapa Marketing Communications, Kasım 2011 tarihi itibariyle CVS firmasına halkla ilişkiler danışmanlığı vermektedir.

İNANLAR İNşžAAT: 1965 Yılında İstanbul"da kurulan ve bugüne kadar İstanbul genelinde 200"ün üzerinde projeye imza atan İnanlar, insanların refahları, mutlulukları, rahatları için doğru yaşam alanları inşa etmeyi birincil amaç olarak belirlemiştir. Mimarinin kültürleri etkilediğinin bilinci ve sorumluluğuna dikkat çeken İnanlar 47. Yılında İstanbul"u 21 yy."a imza atacak projelerle donatmayı, yaşamsal çözümlerle kente ve insana değer katmayı sürdürmeyi hedeflemektedir.   Senem çapa Marketing Communication olarak İnanlar İnşaat ˜a halka ilişkiler ve etkinlik yönetimi üzerine danışmanlık vermektedir.