27 / 04 / 2024

Şenka İnşaat Selin Evleri satılık!

Şenka İnşaat Selin Evleri satılık!

Firma: Şenka İnşaat

Proje: Selin Evleri

Şenka İnşaat Selin Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Şenka İnşaat Selin Evleri 'nin 2 oda 1 salon dairelerinde satış süreci sona erdi...





 20 bin 746 metrekare inşaat alanına yayılan  Selin Evleri  240 adet daireden oluşuyor. 7 bloktan meydana gelen  Şenka İnşaat  Selin Evleri projesinin blokları 6 katlı olarak tasarlandı. Satışların sürdüğü Selin Evleri Şenka İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirildi.


Şenka İnşaat Selin Evleri satılık!


Şenka İnşaat Selin Evleri satılık daireler ile ilgili ayrıntılara geçmeden önce proje hakkında biraz daha bilgi verelim: 


Şenka İnşaat Selin Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Şenka İnşaat Selin Evleri projesinde bulunan 2 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı. Şenka İnşaat Selin Evleri satılık daire fiyatları şöyle: 


Şenka İnşaat Selin Evleri satılık!


Şenka İnşaat Selin Evleri satılık dairelerde metrekare birim fiyatı 2 bin lira olarak belirlendi. Şenka İnşaat Selin Evleri 'nin konut büyüklükleri 115 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor. 


Şenka İnşaat Selin Evleri ödeme: 


Şenka İnşaat Selin Evleri projesinde banka kredisi ile daire alınabiliyor. 120 aya kadar vadenin yapılabildiği kredilendirmeden yararlanmak için yüzde 25'lik peşinat ödeniyor. 


Şenka İnşaat Selin Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusu "hemen" olarak yanıtlanıyor. 



Telefon: 0212 852 32 52 

Web: http://www.selinevleri.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön