Genel

Sentez Gayrimenkul, değerleme ve ekspertiz yapacak

Sentez Gayrimenkul Değerleme AŞ ismi ile bir kurulan gayrimenkul hizmetleri şirketi Adnan Kahveci Mahallesi Alemdağ Caddesi Perla Vista Residance'ta faaliyete başladı


Cem Yüce, Sentez Gayrimenkul Değerleme AŞ ismi ile bir gayrimenkul hizmetleri şirketi kurdu. Şirket adresi olarak Adnan Kahveci Mahallesi Alemdağ Caddesi Perla Vista Residance No1 A Blok K 11 N 112 Beylikdüzü adresi gösterilirken İstanbul Ticaret Odası’na şirket kaydının 13 Eylül 2010 tarihinde yapıldığı açıklandı. Sermayesi 100 bin TL olarak kayıtlara geçen şirketin yönetim kurulu başkanı Cem Yüce olurken Cihan Alalmış ve Ferdi Polat üye sıfatı ile yönetim kurulunda yer aldı.

Şirketin yapacağı işler gayrimenkulün danışmanlık faaliyetleri ve ekspertiz hizmetleri olarak açıklanırken ayrıca ana sözleşmede yer alan diğer işlerin yapılacağı bilgisine yer verildi.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.