Genel

Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı! 

Türk mekanik tesisat sektörüne sunduğu yenilikçi yapısal çözümlerle dikkat çeken Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı. Büyük ölçekli konut projelerinin, tesislerin anahtar teslimi işleri başarıyla üstlenen Sentez Mekanik, on yıldır titizlikle hizmet veriyor. 

Türk mekanik tesisat sektörüne sunduğu yenilikçi yapısal çözümlerle dikkat çeken Sentez Mekanik 10. kuruluş yıldönümünü tüm personelleriyle birlikte kutluyor. 

2015 yılı Haziran ayında Türkiye mekanik tesisat sektörüne yenilikçi bakış açısıyla katma değerli hizmetler sunmak ve bunu yaparken müşteri memnuniyetini de en yüksek düzeyde tutmak amacıyla kurulan Sentez Mekanik 10. yılını kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyor. 

KONUT PROJELERİNE, TESİSLERE ANAHTAR TESLİMİ ÇALIŞMALAR

Sentez Mekanik,  ısıtma- soğutma, klima, havalandırma, sıhhi tesisat, doğalgaz, yangın sistemleri ve diğer mekanik tesisat alanlarında on yıldır titizlikle hizmet veriyor. Çoğunluğu özel ve ‘akıllı bina’ teknolojisi ile yönetilen endüstriyel, ticari ve büyük ölçekli konut projelerinin, tesislerin; ısıtma, havalandırma, iklimlendirme, yangın ve sıhhi tesisat işlerinde tasarım ve detay projelendirme de dahil, ihracat, imalat, montaj, test ve devreye alma faaliyetlerini de kapsayan anahtar teslimi işleri başarı ile yerine getiriyor, faaliyetlerini gerek yurt içi gerek yurt dışında başarı ile yürütüyor. 
 
Firma ortakları Erkut Bektaşoğlu ve İbrahim Öztürk başarılarının ve istikrarlı büyümelerinin arkasında; çok çalışmak, başarıya inanmak, çıkabilecek problemleri işin bir parçası olarak kabullenip sürekli pozitif düşünerek küçük-büyük iş ve müşteri ayrımı yapmadan güvenli, iyi niyetli, şartlara uyum sağlayan genç ve dinamik kadro ile çalışıyor olmalarını belirtiyorlar.

GÜVENİLİR, EKONOMİK, ÇEVREYE DOST

Bu kapsamda konuyla ilgili bir açıklama yapan ve kendi alanlarında “en iyisi olma” hedeflerinin yıllar geçtikçe "bir hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüştüğünü” vurgulayan firma ortağı Erkut Bektaşoğlu, "Hedefimiz, teknik ve mimari ihtiyaçları tam olarak karşılayan mekanik tesisat sistemlerinin, güvenilir, ekonomik, çevreyle dost ve dengeli bir biçimde yatırımcı ve kullanıcılara sunulmasıdır. Bu amaçla mühendisliğin konuyla ilgili geldiği son noktanın sürekli takip edilmesi, uygulamanın her aşamasında yatırımcıya katma değer katan metotların geliştirilmesi ve her zaman daha iyisini gerçekleştirme isteği ile şart ve koşullara göre dinamik olmak bu hedefimize ulaşmaktaki araçlarımızdır" açıklamasında bulundu.