03 / 05 / 2024

Seramiksan, Yapı Fuarı'na katılıyor!

Seramiksan, Yapı Fuarı'na katılıyor!

Seramiksan, Yapı Fuarı'nda sektör profesyonelleri ve tüketicileri ile buluşturuyor



Seramiksan, Türkiye'de ilk kez Seramiksan tarafından kullanılan 4 önemli teknolojiyi 5-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'nda sektör profesyonelleri ve tüketicileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan tarafından NANO teknoloji uygulanarak üretilmiş parlak Nano Tech granitler, Soluble Salt teknolojisi ile üretilmiş hem yüzeyi desenli hem de parlatılmış granitler, yarı mat-yarı parlak anti-slip kaymaz yüzey sırlı Lappato granitler ve doğanın renklerini, desenlerini 3 boyutlu dijital baskıyla mekanlara taşıyan Digiart karolar Seramiksan'ın iddialı ürün gamı arasında yerini alıyor.

Yer karosu, duvar karosu, sırlı granit, teknik granit, dış cephe kaplaması ve yapı  kimyasalları ürünleri ile teknoloji, ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesi açısından seramik sektörünün önemli markalarından olan Seramiksan, Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen dört yeni teknoloji ile ürettiği ürünlerini ve geniş ürün gamını Yapı Fuarı'nda sektör profesyonellerinin beğenilerine sunuyor.

Seramiksan tarafından üretilen Nano Tech, Soluble Salt ve Lappato granitleri ile Digiart serileri sektörde giderek artan bir ilgiyle karşılanıyor. 


TÜRKİYE'DE İLK KEZ KULLANILAN DÖRT YENİ  TEKNOLOJİ BİRDEN 

Seramiksan tarafından Türkiye'de ilk defa nano teknoloji uygulanarak üretilen NanoTech granitler, leke tutmuyor, bakteri barındırmayarak hijyen sorununu ortadan kaldırıyor,  parlak ve estetik görünümleriyle beğeni topluyor.

NanoTech granitlerde gözenekler, yapılan özel işlemle kapatılıyor ve hijyen sorunu sona eriyor. Küçük ev veya ofis kazalarıyla granitlerin yüzeylerine dökülen çay, kahve veya kola gibi malzemelerin temizlenmesi eskiden kabusa dönüşürken nano uygulaması sayesinde bu temizlik oldukça kolaylaşıyor. NanoTech granitlerin bu özelliği temizlik maliyetlerini de aşağı çekiyor.

Granit yüzeyleri, daha parlak ve esteki bir görünüme sahip oluyor. Bu sayede gözeneksiz ve lekelerden kolay temizlenme özelliğine sahip yüzeyler, bakteri ve mikrop barındırma açısından da normal granitlere göre avantajlı  bir yapıya kavuşuyor.

Yıllara karşı meydan okuyan dayanıklı yapılarıyla NanoTech granitler, asitlere, bazlara ve temizlik malzemelerine karşı dayanımları ve tüm teknik özellikleri ile granit karolarla aynı özelliğe sahip bulunuyor. 

Soluble Salt Teknolojisi sayesinde parlak granitler, doğadaki doku ve renkleri ile gerçeğine en yakın şekilde üretiliyor. Soluble Salt ile birbirinin devamı olan desenler elde ediliyor ve mekanlar doğal bir görünüm kazanıyor.  Ayrıca üretim esnasında uygulanan nano uygulaması ile daha parlak daha hijnenik bir yapı sağlanıyor. Endüstriyel garanit olması sebebiyle doğal granitlere nazaran hem kimyasallara hem de darbelere karşı daha dayanıklı bir yapı elde ediliyor.  

İlk olarak İtalya'da geliştirilen farklı bir teknoloji olan Lappato, aynı zamanda üretim teknolojisine de adını veriyor. Üretim sırasında yapılan ikinci bir uygulama ile karo yüzeyine derinlik kazandırarak 3 boyutlu bir görüntü yaratılan Lappato granitlerde gerektiğinde anti-slip kaymaz yüzeyler de elde edilebiliyor. Lappato granitler, yer ve duvar karosu olarak kullanılabiliyor.  

Yalnızca Seramiksan tarafından rotodigit teknolojisi kullanılarak üretilen Digiart karolar sayesinde karo yüzeyi üzerine yüksek çözünürlüklü baskı yapılarak gerçeğine çok yakın doğal görüntüler elde ediliyor.  Random (sıradan ve gelişigüzel) efektler ile  3 boyutlu yüzeyler üzerine baskı yapılarak elde edilen Digiart serisi karolar, tasarımda  da sınırları zorluyor. Rotodigit teknolojisi ve Digiart serisi; sonsuz renk alternatifleri ile seramik üretim teknolojisinde dünyada gelinen son nokta  olarak değerlendiriliyor. 


Geri Dön