28 / 04 / 2024

Seranit, Cevisama Fuarı 'nda büyük ilgi gördü!

Seranit, Cevisama Fuarı 'nda büyük ilgi gördü!

Seranit 'in ilk kez katıldığı İspanya 'nın Valencia kentinde düzenlenen fuarda sergilediği teknik özellikleri yüksek ürünler, çoğu profesyonellerden oluşan ziyaretçilerden büyük ilgi gördü



Sinpaş Grubu 'nun şirketlerinden olan Seranit, ilk kez katıldığı İspanya 'nın Valencia kentinde düzenlenen Avrupa 'nın en büyük seramik doğal taş ve banyo malzemeleri fuarlarından biri olan Cevisama Fuarı 'nda teknik özellikleri yüksek ve yaratıcı ürünleriyle büyük ilgi gördü.

Seranit 'in ilk kez katıldığı İspanya 'nın Valencia kentinde düzenlenen fuarda sergilediği teknik özellikleri yüksek ürünler, çoğu profesyonellerden oluşan ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 8-11 şžubat 2011 tarihleri arasında düzenlenen fuarda 134 metrekarelik stantta sektördeki en son eğilimleri yansıtan inovatif ürünlerini sergileyen Seranit,   NeoSera, SeraVista, SeraColorbank gibi ürün gruplarıyla yer aldı. Cevısama Fuarı 'nda Seranit standını mimarlar ağırlıklı olmak üzere çok sayıda proje sahibi ve sektör profesyonelleri ziyaret etti.

Avrupa 'nın en büyük seramik, doğal taş ve banyo malzemeleri fuarlarından biri olan ve dünyanın dört bir tarafından sektör profesyonellerini bir araya getirerek çok sayıda iş bağlantısının gerçekleştirilmesine ortam oluşturan Cevisama Fuarı,   Uluslararası Valencia Ticaret Fuar Merkezi 'nde 110 bin metrekarelik alanda gerçekleştirildi. Fuarı bu yıl, 10 bini aşkın yabancı alıcının da aralarında olduğu yaklaşık 79 bin kişi tarafından ziyaret edildi.


Geri Dön