Genel

Seranit, UNICERA Fuarında yeni ürünlerini tanıtacak!

Lider porselen karo üreticisi Seranit, tasarım ve mimaride yeni başlangıçlar oluşturan, geleceğin teknolojisi ve geleceğin mimarisinin buluştuğu sıra dışı bir fuar deneyimi yaşatmak için UNICERAda kendi holünü hazırladı

Lider porselen karo üreticisi Seranit, tasarım ve mimaride yeni başlangıçlar oluşturan, geleceğin teknolojisi ve geleceğin mimarisinin buluştuğu sıra dışı bir fuar deneyimi yaşatmak için UNICERAda kendi holünü hazırladı. Sanat ve teknolojinin buluştuğu arttech konsepti ile hazırlanan FUTURE GALA holü farklı tasarımı ve birçok farklı etkinlik ile ziyaretçilerin ilgi odağı olacak. Seramik üretimine başlamaya hazırlanan Seranit, UNICERA Fuarında mevcut markaların yanı sıra yeni seramik markasını ve Bahar Korçan tarafından tasarlanan iki yeni serisini tanıtıyor.


Porselen karo sektörünün lider üreticilerinden biri olan ve seramik üretimine de hazırlanan Seranit,  bugün başlayan ve 6 Mart tarihine kadar TÜYAP Beylikdüzünde ziyarete açık olan UNICERA Fuarında sektörü, seramikle yeniden tanıştırıyor!

Yepyeni bir marka ile seramik üretimine başlayan Seranit, 23. UNICERA Fuarında modacı ve tasarımcı Bahar Korçan tarafından yeni seramik markası için özel olarak tasarlanan iki serinin tanıtımını da gerçekleştiriyor. Seramikle Yeniden Tanışın! yaklaşımıyla üretilen, kalite ve tasarımı ön planda tutan yeni ürünleriyle dünya seramik pazarının en önemli oyuncuları arasında yerini almaya hazırlanan Seranit, standart ürünlerinin yanı sıra özel ürünler ve serilerle seramiğe yeni bir yaklaşım getiriyor.

UNICERA Fuarında 8.Hallde bulunan 2000 metrekarelik bir alanda hem porselen karo ürünlerini ve yeni markasını hem de yeni marka için Bahar Korçan tasarımıyla üretilen yeni serilerini sergileyen Seranit, dev standında çok ilgi çekecek çeşitli etkinlikler de düzenliyor. Yurt dışından gelen grupların yanı sıra, modacı ve tasarımcı Bahar Korçanın da yer alacağı etkinlikler sırasında düzenlenecek gösterilerde Seranitin yeni seramik markasının doğuş hikayesi de anlatılacak.

Sinpaş Grubunun lokomotif şirketlerinden Seranit, dünyanın dört bir yanında 65 ülkeye ihracat yapıyor. 8.5 milyon m2lik üretim kapasitesi ile Avrupanın tek çatı altında faaliyet gösteren en büyük porselen karo fabrikalarından biri olan Seranit ürün kalitesiyle de Avrupadaki güçlü rakipleri İtalya ve İspanya gibi ülkeler de başta olmak üzere dünyanın tercihi oldu. Seranitin yurt dışında çeşitli ülkelerde 50ye yakın showroomu bulunuyor.