28 / 04 / 2024

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 



Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olan eski yöneticilerden Serdal Adalı, gayrimenkul projesinin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğuna dikkat çekti. 

Serdal Adalı, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında "Ekolojik kent" projesiyle Beşiktaş'ın mali yönden rahata erişeceğinin altını çizdi ve rakibi Hasan Arat'ın "Taklit proje" iddialarını yanıtladı. 

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

PROJE BEŞİKTAŞ'IN, SERDAL ADALI'NIN DEĞİL

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, yaptığı açıklamasında ayakları yere basan projeler yaptıklarına dikkat çekti ve "Yaptıklarımızın da onlarınkine benzer tarafı bulunmuyor. Akatlar projesinde biz sponsoruyla birlikte projeyi hazırladık ve bu şekilde açıkladık" ifadelerini kullandı.  

Gayrimenkul projesini değersizleştirilmeye çalışsalar da bunun, Beşiktaş'ın kurtuluş ve mali yönden rahata çıkma projesi olduğuna vurgu yapan Adalı, "Kimse bu projeyi değersizleştirmesin çünkü bir noktada kendileri Beşiktaş'a zarar verir duruma gelir. Şu projede herhangi bir problem çıkabileceğini görsem niye açıklayım?" diye konuştu. 

Adalı, proje açıklamanın projeyi yapacağım demek olmadığını, genel kurul üyelerinin kendilerini proje açıklamaları için zorlamadığını da belirtti ve "İlk günden beri 'gerçekçi, geliri-gideri belli, kimin yapacağı, nasıl yapılacağı belirlenmeden ben hayali bir proje açıklamayacağım' dedim, açıklamadım da. Gayrimenkul projesi Beşiktaş'ın projesi, Serdal Adalı'nın değil" açıklamasında bulundu. 

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Serdal Adalı, Başkan seçilememesi durumunda elindeki projeleri yönetime verebileceğinin de altını çizdi. Konuya ilişkin "Gayrimenkul projesini değersizleştirme gayretine düşmesinler. Proje kendilerine de lazım olabilir" ifadelerini kullandı. 

Adalı, gayrimenkul projesinde "ayaküstü anlaşma" olmadığına da dikkat çekti ve "İmza da var, mülk sahipleriyle ilgili sözleşme de var, onların imzası da bulunuyor. Nereye varmak istiyorlar, onu anlamaya çalışıyorum" dedi ve projenin Beşiktaş'ın kurtuluş projesi olduğunu yineledi. 

Seçimi kazanması durumunda, pazartesi günü arkadaşlarını yanına alarak mülk sahipleriyle buluşacağını vurgulayan Adalı,  "Paralarını ödeyeceğiz ve tapusunu kulübün üstüne alacağız. Ardından da projenin devamındaki parsellere devam edeceğiz" şeklinde konuştu.  

Geçmişten dersler aldığına ve tecrübe edindiğine dikkat çeken Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, yaptıkları her projenin geri dönüşü olduğunu, görev süresi içinde yetişirse projelerin temellerini atacaklarını belirtti. 

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

AFAD duyurdu: 69 Milyar liralık yardım parası afetzedelere ulaştırıldı!

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 11 Aralık'ta! Yeni asgari ücret 17 bin 763 TL mi olacak?


Geri Dön