27 / 04 / 2024

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...



Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerife Ercantürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta 102 bin TL sermaye bedelli iki yeni şirket kurdu. 

Şirketlerin isimleri Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi ile Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi olarak belirlendi. 

İki şirket de inşaat Taahhüt alanında 20 Haziran tarihinde kuruldu. 

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding ten yatırım atağı!

Bilgili Holding, Akaretler’deki Sıraevler Projesiyle gayrimenkul sektöründeki yatırımlarına başladı. Şirket, profesyonel restorasyon projeleriyle birinci derece tarihi eser niteliği taşıyan binaları, şehir hayatına yeniden kazandırıyor. Şirketin projeleri arasında, seçkin villalardan oluşan BodrumBodrum, farklı tasarımıyla dikkat çeken One Ortaköy ve İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Büyükçekmece’deki West Blocks bulunuyor. Ayrıca Galataport projesi de Bilgili Holding ile Doğuş Grubu ortaklığında hayata geçirildi.

Peki Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili kimdir? Yeni kurulan şirketler hangi alanlarda faaliyet gösterecek? İşte ayrıntılar...


Geri Dön