Kim Kimdir?

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.jpg'/>  iş yapmasının akabinden 1988 senesinde müdahil olduğu Coopers & Lybrand (daha sonra PWC)’de türlü vazifeler içinde bulunmuş ve aynı kurumdan 1997 senesinde mesul Ortak olarak vazifesinden ayrılmıştır

Hangi görevlerde bulundu? 

1987 senesinde eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletmecilik Bölümü okuyarak mezun olan Serdar Kırmaz Ankara’da kısa bir zaman için Oyak Genel Müdürlüğü’nde 

 iş yapmasının akabinden 1988 senesinde müdahil olduğu Coopers & Lybrand (daha sonra PWC)’de türlü vazifeler içinde bulunmuş ve aynı kurumdan 1997 senesinde mesul Ortak olarak vazifesinden ayrılmıştır.

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

İş hayatı

1997-1999 seneleri içinde kendi kurduğu danışmanlık firmasında türlü Türk şirketlerine hizmet sağlayan Serdar Kırmaz, 1999-2005 seneleri içinde STFA  Holding A.Ş.’de Mali İşler mesuliyeti İcra Kurulu Üyesi olarak, 2005-2007 seneleri içinde Consus Enerji’nin ana ortağı Global Yatırım Holding A.Ş.’de Finans Direktörü olarak vazife almış, 2007-2010 seneleri içinde Doğan Grubu’nda çalışmış ve 2010 senesinde Global Yatırım Holding’e geri dönmüştür.

Görevleri

Serdar Kırmaz Global Yatırım Holding A.Ş. ve türlü iştiraklerinde Yönetim Kurulunda Üyelik vazifesini üstlenmiş durumda olup, Consus Enerji bünyesinde Yönetim  Kurulu Başkan Vekili olarak vazifesini halen sürdrümektedir. Sn. Kırmaz Consus Enerji’nin bağlı ortaklıklarından Tenera Enerji Tic. A.Ş., Tres Enerji Hizm. San. ve Tic. A.Ş. ve Mavibayrak Doğu Enerji Üretim A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkanlığı, Doğal Enerji Hizm. San. ve Tic. A.Ş., Mavibayrak Enerji Üretim A.Ş., Ra Güneş Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş., Solis Enerji Üretim ve Tic. A.Ş. ve Edusa Atık Bertaraf ve Geri Kazanım Depolama San. Tic. A.Ş. bünyesinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak türlü üst düzey vazifeleri yürütmektedir.