Kim Kimdir?

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar... Mezuniyetinin ardından 1989 yılında Hesap Uzmanları Kurulu'na katılmış ve burada görev yapmıştır

Şeref Taşkın, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından 1989 yılında Hesap Uzmanları Kurulu'na katılmış ve burada görev yapmıştır. Hesap Uzmanları Kurulu'ndaki çalışmalarından sonra, 1998 yılına kadar Hesap Uzmanı olarak görev yapmış ve daha sonra kuruldan ayrılmıştır. 1998-2001 yılları arasında çeşitli şirketler grubunda Mali Grup Koordinatörü olarak çalışmış ve aynı zamanda bazı grup şirketlerinin yönetim kurulu üyeliklerini üstlenmiştir. 2002 yılında Arkan & Ergin YMM A.Ş.'de Ortak ve Yeminli Mali Müşavir olarak görev yapmaya başlamıştır.

 

Şeref Taşkın, sanayi, ticaret ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren çeşitli şirketlere uzun süredir vergi danışmanlığı, devir, birleşme, bölünme ve yeniden yapılandırma, hisse alım satımı, durum tespit denetimi, inceleme danışmanlığı, vergi davaları gibi konularda denetim ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Aynı zamanda Polisan Holding'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Şu anda hala Yeminli Mali Müşavir olarak mesleki çalışmalarına devam etmektedir.

Şeref Taşkın, kariyeri boyunca uzmanlığını vergi konularında yoğunlaştırmış ve çeşitli şirketlere mali danışmanlık hizmetleri sağlamıştır. Deneyimleri ve bilgisi, iş dünyasındaki önemli kararlarında etkili olmuş ve şirketlerin vergi konularında uyumlu ve başarılı bir şekilde iş yapmalarına yardımcı olmuştur.

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?
Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?
Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?
Yasemin Nur Bitlis kimdir? Kaç dil biliyor?
Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?
Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?